Noblessa-keittiöt Joensuu

Osoite

Värisilmä Joensuu
Kuurnankatu 38
80130 Joensuu
Reitti

Avoinna

PäiväAvoinna
tänään10–14
ma–pe9–18
la10–14

Yhteydenotto

Henkilökunta

Tommi Hirvonen

Tommi Hirvonen

Kauppias
Raija Kärki

Raija Kärki

Suunnittelu ja myynti
Pekka Ikonen

Pekka Ikonen

Projektimyynti

Kauppiaan tarina

Kuva: Kasper Garam

Asiakkaina remontoijat ja uudisrakentajat

Tommi Hirvosen alku Joensuun Noblessa-kauppiaana pari vuotta sitten oli reipasta menoa, sillä koronapandemian aikaan moni katseli kotona ympärilleen ja ryhtyi remonttihommiin. Kiirettä on pitänyt.

Hirvonen on työskennellyt sisustamisen pintamateriaaleihin erikoistuneena kauppiaana vuodesta 1992. Keväällä 2021 Hirvoselle tarjoutui mahdollisuus aloittaa Joensuun Noblessa-kauppiaana.

– Olin kuullut paljon hyvää kauppiaskollegoiltani Noblessasta. He kertoivat, että kyseessä on saksalainen laatutuote ja logistiikka toimii.

Tällä hetkellä asiakaskunnasta noin puolet on remontoijia ja toinen puoli uudisrakentajia.

– Tarjoamme suunnittelupalvelua myymiimme tuotteisiin, niin kuluttajille kuin myös ammattirakentajille uudis- ja remonttikohteisiin, Hirvonen täsmentää.

Valmiit keittiöpaketit kodinkoneineen

Kodinkoneet halutaan yleensä uusia remontin yhteydessä. Suurin osa asiakkaista haluaa integroidut kodinkoneet ja musta väri on niissäkin suosituin vaihtoehto.

– Uusia toiminnallisuuksia löytyy paljon, jokaisen tarpeeseen ja kukkarolle sopivia. Esimerkiksi Samsungin Dual Cook -uunissa ruokaa voi tehdä kahdessa eri lämpötilassa samanaikaisesti. Keittiösaarekkeisiin halutaan integroida kodinkoneita. Saarekkeisiin tulevat tasoliesituulettimet ovat myös hyvin haluttuja. Niiden avulla saadaan selkeästi avarampi tuntu keittiöön.

Miten sitten lähteä liikkeelle, jos haluaa uusia keittiönsä?

– Ota reippaasti keittiömyyntiimme yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Kartoitamme yhdessä mitä uusitaan ja mitkä asiakkaan toiveet ja unelmat ovat.

Myös vierailu Joensuun Noblessa-liikkeessä kannattaa, sillä esittelytiloissa on nähtävillä kokonaisvaltaisesti eri vaihtoehtoja ja tyylejä. Jos selkeää mielikuvaa siitä, mitä haluaa ei ole, auttavat Hirvonen kumppaneineen suunnittelutyössä.

– Meiltä löytyy sisustamiseen kokonaisvaltainen, toimiva paketti. Keittiön lisäksi meiltä löytyy maalit, tapetit, keittiölaatat ja paljon muuta, Hirvonen jatkaa.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Iltalehdessä 17.3.2023 Alma Brand Studion toteuttamana Kaupallinen yhteistyö -juttuna.

Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.