Noblessa-keittiöt Oulu

Osoite

Kempeleentie 9
90400 Oulu
Reitti

Avoinna

PäiväAvoinna
tänäänsuljettu
ma–pe10–17

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteydenotto

Henkilökunta

Anne Träskilä

Anne Träskilä

Kauppias, myynti ja suunnittelu
Heikki Träskilä

Heikki Träskilä

Kauppias
Marko Moisanen

Marko Moisanen

Puuseppä, myynti ja suunnittelu
Kaisa Kaitera

Kaisa Kaitera

Sisustussuunnittelija, myynti ja suunnittelu
Hanna Mäki

Hanna Mäki

Tila- ja kalustemuotoilija, myynti ja suunnittelu
Matias Träskilä

Matias Träskilä

Myynti ja suunnittelu
Matti Halonen

Matti Halonen

Myynti ja suunnittelu (Utajärvi, Vaala, Paltamo)

Kauppiaiden tarina

Anne ja Heikki Träskilä. Kuva: Kasper Garam

Useita eri spesialisteja saman katon alla

Jo vuonna 1988 keittiöiden myynnin aloittaneet Anne ja Heikki Träskilä haaveilivat, että voisivat jonain päivänä myydä aidosti korkealaatuisia keittiöitä. Vuodet vierivät ja lopulta löytyi oikea vaihtoehto. Toimittuaan nyt viisi vuotta Oulussa Noblessa-keittiökauppiaina, Anne ja Heikki ovat enemmän kuin tyytyväisiä myymäänsä keittiömerkkiin.

– Koska keittiö on pitkäaikainen hankinta, meille on tärkeää, että voimme myydä laadukasta tuotetta, joka kestää aikaa, kuvailee Anne Träskilä.

Vuosikymmenten aikana keittiömallit ovat muuttuneet ja kaappien sisältöihin on tullut paljon mekanismeja ja tekniikkaa helpottamaan työskentelyä. Asiakkaat toivovat keittiöltä käytännöllisyyttä ja kestävyyttä. Noblessa-keittiöt on testattu ja mitoitettu kestämään vähintään 15 vuotta. Niin pitkäaikaiseen hankintaan kannattaa panostaa.

– Tänä päivänä keittiöissä on enemmän toiminnallisuutta. Työtasojen korkeutta voidaan räätälöidä käyttäjän tarpeen mukaan, kaapeissa ja laatikoissa on hidastimia, ja myös äänimaailmaan on kiinnitetty huomiota.

Osaava tiimi auttaa

Kauppiaspari Anne ja Heikki Träskilälle ammattitaitoinen henkilökunta on kaikki kaikessa. Keittiösuunnittelu alkaa usein kotikäynnillä, jossa suunnittelija ja asiakas käyvät läpi toiveita ja tarpeita. Siinä missä toinen haluaa, että keittiö näyttää erityisen hyvältä, toinen panostaa toimivuuteen.

– Erilaisia käyttötarpeita ja keittiönkäyttäjiä on paljon. Siksi ammattilaiset selvittävät mahdollisimman tarkkaan asiakkaan toiveet ja tyylin, kertoo Heikki Träskilä.

Oulun Noblessa-myymälän henkilökuntaan kuuluu sisustussuunnittelija, tila- ja kalustemuotoilija sekä puuseppä. Ammattitaitoa riittää, ja se onkin myymälän myyntivaltti.

– Joskus myymälään tulee asiakas, joka on ostanut asunnon, jossa on jo kohtuullisen uusi keittiö. Ongelmana on, että keittiö ei ole toimiva. Tässä vaiheessa keittiösuunnittelijan ammattitaito on tärkeää, kuvailee Heikki Träskilä.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Iltalehdessä 17.3.2023 Alma Brand Studion toteuttamana Kaupallinen yhteistyö -juttuna.

Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.