Noblessa-keittiöt Raahe

Osoite

Värisilmä Raahe
Rakentajankatu 11
92130 Raahe
Reitti

Yhteys

Avoinna

PäiväAvoinna
tänään9–14
ma–pe7–18
la9–14

Yhteydenotto

Henkilökunta

Mika Murtomäki

Mika Murtomäki

Kauppias
Päivi Murtomäki

Päivi Murtomäki

Suunnittelu ja myynti
Jenni Leskinen-Sainila

Jenni Leskinen-Sainila

Suunnittelu ja myynti

Kauppiaan tarina

Kuva: Juha Niemelä

Raahessa on täyden palvelun sisustustalo 60 vuoden kokemuksella

Mika Murtomäellä on vuosikymmenien kokemus sisustus- ja remonttiasioissa. Kun puhutaan keittiöistä, kokenut kauppias luottaa saksalaiseen laatutyöhön. Raahelainen Mika Murtomäki on käytännössä syntynyt kauppiaaksi. Jo lapsena hän pyöri yrittäjävanhempiensa jaloissa Raahen Värisilmässä, joka on palvellut 1960-luvulta saakka lähiseudun asukkaita remontti- ja sisustusasioissa.

1980-luvulla yritys laajensi palveluvalikoimaansa keittiökalusteisiin Väritukun tuodessa maahan saksalaisen Nobilian keittiöitä. Murtomäki aloitteli silloin uraansa samassa Raahen myymälässä, jossa hän nykyään toimii kauppiaana. Murtomäki pyörittää yritystä yhdessä vaimonsa Maria Murtomäen kanssa. 

Nobilian maahantuonnin loputtua 90-luvulla, Värisilmällä oli myynnissä muiden valmistajien kiintokalusteita, kunnes muutamia vuosia sitten Murtomäki löysi uudestaan tutun Nobilian valmistamat Noblessa-keittiöt.

– Muistin heti, että tämä oli jo aikanaan teknisesti ja laadullisesti edelläkävijä keittiönä, eikä se kehitys ole vieläkään loppunut, hän sanoo.

Noblessa-keittiöiden laatu teki Murtomäkeen niin suuren vaikutuksen, että hän teki lähes siltä istumalta päätöksen ottaa Noblessa-kalusteet osaksi palveluvalikoimaansa.

Tyytyväisiä asiakkaita jo kolmannessa polvessa

Tänä päivänä Raahen Värisilmä on todellinen täyden palvelun sisustustalo. Saman katon alta saa tarvikkeet niin pieniin kuin isompiinkin remonttitarpeisiin, ja Noblessan laajasta valikoimasta löytyy kiintokalusteet vaikka koko kodin remontointiin.

– Meiltä voi tulla hakemaan pelkän maalipurkin ja pensselin, mutta meiltä saa myös koko sisustuskokonaisuuden ja Noblessa-kalusteet asennuksineen. Asiakas saa koko paketin meiltä suunnittelusta toteutukseen.

Murtomäki on ollut mukana yrityksen toiminnassa lapsesta asti, joten hän tuntee alan läpikotaisin. Yrityksen pitkä historia näkyy myös asiakaskunnassa.

– Olemme palvelleet jo kahden, jopa kolmannenkin polven asiakkaita.

Raahen kaltaisella pienellä paikkakunnalla on pystyttävä palvelemaan monipuolisesti. Siksi on tärkeää, että saman katon alta saa asiantuntevaa palvelua kaikenlaisiin sisustuspulmiin. Kun asiakkaat ovat tyytyväisiä, sana kiirii naapurustossa nopeasti.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Iltalehdessä 17.3.2023 Alma Brand Studion toteuttamana Kaupallinen yhteistyö -juttuna.

Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.