Noblessa-keittiöt Rovaniemi

noblessa-rovaniemi.jpg

Osoite

Aittatie 11
96100 Rovaniemi
Reitti

Avoinna

PäiväAvoinna
tänään10–14
ma–to10–17
pe10–15
la10–14

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteydenotto

Henkilökunta

Pauli Stöckell

Pauli Stöckell

Kauppias, suunnittelu ja myynti
Timo Niskakari

Timo Niskakari

Suunnittelu ja myynti
Ritva Linna

Ritva Linna

Suunnittelu ja myynti
Paula Liiten

Paula Liiten

Suunnittelu ja myynti

Kauppiaan tarina

”Noblessa tarjosi mahdollisuuden jatkaa keittiöalalla”

Olin aiemmin työskennellyt vuosia useamman keittiöbrändin parissa, kunnes muutin takaisin syntymäseudulleni Rovaniemelle ja halusin löytää jotain uutta ja innostavaa. Keittiöalalla jatkaakseni oli löydettävä jokin uusi ja erilainen tuote.

Kuultuani Noblessasta aluksi hieman sattumalta mielenkiintoni heräsi välittömästi. Kävin tutustumassa Suomessa olevaan Noblessa-studioon tarkemmin ja selvitin, millainen tuote on kyseessä. Vierailu toisessa myymälässä lisäsi kiinnostustani entisestään. Tehdasvierailulla pääsin näkemään, miten asiat tehtaalla hoidetaan ja kuinka tarkasti jokainen yksityiskohta testataan ja valmistetaan. Tulin niin vakuuttuneeksi tuotteesta, että päätös Noblessa-kauppiaaksi ryhtymisestä syntyi kuin itsestään.

Nyt hieman myöhemmin, kun monet lappilaiset kodit ovat saaneet huolellisesti viimeistellyt Noblessa-keittiöt käyttöönsä, on helppo sanoa, että on tehty oikeita päätöksiä ja saatu aikaan onnistumisia. Ylivoimaisesti tärkein mittari työssä onnistumisessa on asiakkaiden antama palaute. On ollut ilo huomata, että loistavaa palautetta on tullut runsaasti. Hyvä palaute auttaa kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaamme oikeaan suuntaan.

Tavoitteenamme on tehdä asiat aina kerralla niin hyvin kuin mahdollista, jotta keittiö olisi täydellisesti toimiva heti ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen lukuisiksi vuosiksi eteenpäin. Suunnitelmista ei tingitä silloin tuumaakaan, kun kyse on asiakkaamme pitkäaikaisesta haaveesta saada täydellisesti toimiva ja hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras keittiö!

Tehtaamme kehittyy ja uudistuu jatkuvasti. Keittiöteollisuuden edelläkävijänä meillä on tarjota aina uusia ja upeita ratkaisuja asiakkaidemme arjen tarpeisiin. Me haluamme, että keittiöissämme viihdytään.

– Pauli Stöckell, kauppias

Noblessa-kauppias Pauli Stöckell

Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.