Noblessa-keittiöt Tampere

Osoite

Keittiökauppa Kylväjä Oy
Enqvistinkatu 7
33400 Tampere
Reitti

Avoinna

PäiväAvoinna
tänään10–14
ma–pe9–17
la10–14

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Aukiolopoikkeukset

ke 1.5. suljettu (vappu)

Yhteydenotto

Henkilökunta

Taina Kylväjä

Taina Kylväjä

Kauppias, myynti ja sisustussuunnittelu
Hannu Kylväjä

Hannu Kylväjä

Kauppias, projektimyynti
Lauri Kylväjä

Lauri Kylväjä

Myymäläpäällikkö, myynti ja suunnittelu
Nina Halonen

Nina Halonen

Myynti ja sisustussuunnittelu
Ville Hoivala

Ville Hoivala

Myynti ja suunnittelu
Marika Jensen

Marika Jensen

Myynti ja suunnittelu
Jari Jalonen

Jari Jalonen

Myynti ja suunnittelu
Marina Sutelainen

Marina Sutelainen

Myynti ja suunnittelu
Maiju Väänänen

Maiju Väänänen

Myynti ja suunnittelu, markkinointi ja laskutus

Saapuminen myymälään

Saapuminen julkisilla

Myymälämme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille pääsee sujuvasti bussilla ja voit tarkistaa reittiohjeet ja aikataulut Nyssen reittioppaasta.

Pysäköinti

Autolla saapuvat asiakkaat voivat pysäköidä auton myymälämme edessä sijaitsevalle maksuttomalle parkkipaikalle. Katso tarkka sijaintimme Google Maps-palvelusta.

Esteettömyys

Myymälässämme on huomioitu mahdollisimman esteetön kulku esimerkiksi pyörätuolilla, rollaattorilla tai lastenvaunujen kanssa. Pääsisäänkäynnin luona on matala kynnys, mutta autamme tarvittaessa mielellämme.

Kauppiaiden tarina

Taina Kylväjä ja poikansa Lauri. Kuva: Kasper Garam

Kauppiaspariskunta kuuntelee ja opastaa hämäläisiä ilman hoppua

Kun ovi käy Taina Kylväjän ja hänen puolisonsa Hannun keittiöliikkeessä Tampereella, kaikki tekeminen tähtää yhteen asiaan: tyytyväiseen asiakkaaseen. Yli 30 vuotta omaa myymälää pyörittänyt Taina Kylväjä tietää, että onnistumiseen tarvitaan loistava asiakaspalvelu, laadukkaat tuotteet ja hyvä työyhteisö.

Noblessa-kauppiaiksi Kylväjät ryhtyivät vuonna 2015. Syntyi päätös laajentaa toimintaa ja halu kehittää Tampereen johtava brändi.

Noin 500 neliön kokoisessa myymälässä Tampereen Lielahdessa on kattavasti esillä erilaisia keittiöitä sekä kodin säilytysratkaisuja. Noblessalta löytyy kalusteita myös kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen, olohuoneeseen, eteiseen ja työhuoneeseen. 

– Asiakkaat haluavat nähdä tuotteet livenä ja koskea niihin konkreettisesti. Uudistamme esillä olevia ryhmiä jatkuvasti.

Myymälän yhdeksän hengen tiimissä on mukana myös pariskunnan myymäläpäällikkönä toimiva poika Lauri, joka on kasvanut aikuiseksi kalusteiden maailmassa. Vanhempiensa liikkeessä hän on nähnyt pitkät päivät ja alan kehityksen.

Keittiön saa valita kaikessa rauhassa

Keittiökauppa Kylväjässä näkyy asiakkaiden koko kirjo, sillä Tampereella sekä rakennetaan uutta että remontoidaan vanhaa. Monille tärkeää on se, että kalusteiden lisäksi saman katon alta saa myös kodinkoneet helposti yhdellä tilauksella.

Keittiökaupoilla kokeneen suunnittelijan tehtävänä on kuunnella asiakasta, mutta myös opastaa mahdollisimman täydelliseen lopputulokseen. Valintaa saa aina miettiä rauhassa.

– Asiakasta ei saa hoputtaa. Pitää kunnioittaa sitä, että kyseessä on iso hankinta. Tampereella hitaat hämäläiset eivät tee päätöstä hetkessä, naurahtaa Kylväjä.

Kylväjä painottaa, että myymälään saa aina tulla spontaanisti tutustumaan mallistoon. Henkilökohtaisen ajanvarauksen voi puolestaan tehdä verkossa, puhelimitse tai liikkeessä sopimalla. Mukaan voi ottaa vaikka pohjakuvan tai kännykkäkuvan nykyisestä tilanteesta. Jos asiakkaalle löytyy mieleinen ovimalli, voi suunnittelija aloittaa työskentelyn.

– Seuraavalla kerralla suunnitelmaa käydään yhdessä läpi ja työstetään tarvittaessa sopivaksi kokonaisuudeksi. Usein asiakkaat sanovat, että keittiöstä tuli vielä parempi kuin he osasivat odottaa. Silloin kaikki on mennyt nappiin asiakaspalvelusta suunnitteluun, toimitukseen ja asennukseen.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Iltalehdessä 17.3.2023 Alma Brand Studion toteuttamana Kaupallinen yhteistyö -juttuna.

Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.