Lauri ja Eija Pirttimäki, Jyväskylä3D-kuvat apuna keittiösuunnittelussa

Lauri ja Eija Pirttimäen keittiössä kiiltävät kaapinovet yhdistyvät pronssinväriseen työtasoon ja seinäpaneeliin. Suunnitelma keittiöstä syntyi 3D-kuvien avulla, joista oli helppo hahmottaa valmiin keittiön ulkoasu jo ideointivaiheessa. Pirttimäet kehuvat Noblessa-keittiön hankintaa sujuvaksi kokemukseksi:

– Noblessan laajasta valikoimasta löytyy helposti oma suosikkikeittiö jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Ammattitaitoinen suunnittelija sekä realistiset 3D-kuvat helpottavat päätöksentekoa oman keittiökokonaisuuden valinnassa.

Keittiön todellinen arvo näkyy vasta päivittäisessä käytössä. Arkea helpottavat ratkaisut tekevät keittiöstä viihtyisän paikan, jossa asukkaat viettävät mielellään aikaa. L-kirjaimen mallisessa keittiössä on erillinen aamiaisniemeke, jonka ympärillä aamupalan nauttiminen käy vaivattomasti.

Kaappeihin integroidut astianpesukone ja jääkaappi pitävät keittiön yleisilmeen siistinä, ja Focus-ovet ultrakorkeakiiltoisina mustan ja mineraalinharmaan sävyissä tekevät keittiöstä modernin. Päällekkäin sijoitetut mikro ja uuni ovat ergonomisella käyttökorkeudella. Elican NikolaTeslan keittotasoon asennettu liesituuletin tuo mukavan lisän keittiön käyttäjille.

– Noblessan keittiöissä parhaita ominaisuuksia ovat hyvä valikoima ja suunnittelu, ylivoimainen laadukkuus ja käytännöllisyys. Nyt, kun olemme jo saaneet oman keittiömme käyttöömme, voimme nähdä, miten hienosti kaikki mekanismit ja muut yksityiskohdat toimivat käytännössä.