Noblessa-keittiöt Jyväskylä

noblessa-jyvaskyla-960x540.jpg

Osoite

Ahjokeskus
Ahjokatu 16
40320 Jyväskylä

Avoinna

PäiväAvoinna
tänäänsuljettu
ma–pe10–18

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteydenotto

Henkilökunta

Tuomo Kolari

Tuomo Kolari

Kauppias, suunnittelu ja myynti
Sanna Mäkelä

Sanna Mäkelä

Myynti, suunnittelu ja sisustussuunnittelu
Tero Juutilainen

Tero Juutilainen

Myynti ja suunnittelu
Tommi Kolari

Tommi Kolari

Asennus- ja remonttipäällikkö
Jesse Kolari

Jesse Kolari

Projektisuunnittelu ja kalusteasennuksen tekninen tuki

Kauppiaan tarina

TuoHan Keittiöt Oy – Noblessa-laatua vuodesta 2014

Marja ja Hannu Kolari

Tarinamme kauppiaana alkoi siitä, kun vaimoni huomasi sanomalehdestä ilmoituksen, jossa haettiin Noblessa-kauppiasta Jyväskylään. Ilmoituksesta innostuneena otin yhteyttä, ja lopulta Noblessa-myymälä avattiin Vasarakadulle elokuussa 2014.

Heti alusta alkaen uskoin Noblessa-tuotevalikoiman hyvään laatuun, eikä minun ole tarvinnut mielipidettäni tästä muuttaa. Puuseppänä työskennellessäni olen käsitellyt erilaisia levy-, ovi-, sarana- ja vedinmalleja. Tiedän, mitä markkinoilla on tarjolla ja voin vilpittömästi sanoa, että Noblessalla on huippulaadukas tuotekokonaisuus, joka vastaa luvatusti asiakkaidemme tarpeisiin

1900-luvun alussa elänyt Risto-pappani valmisti kaikki puusepän työnsä puulaudasta. Puuseppä-isäni aktiivi-aikana tuli tarjolle muitakin materiaaleja, joihin olen saanut tutustua tekemällä erilaisia puusepän töitä 1980-luvun alusta alkaen.

Kiintokalusteita tein veljeni yrityksessä Äänekoskella muun muassa sairaaloihin, museoihin, kouluihin, päiväkoteihin, yksityiskoteihin ja hotelleihin. Työni on ollut monipuolista ja antoisaa. Yli kolmenkymmenen vuoden työkokemus alalta on ehdoton vahvuuteni, josta voin ammentaa oleellista tietoa nykyiseen työhöni. Tästä hyötyvät myös asiakkaamme.

Arvostan suuresti perimiäni kädentaitoja, jotka ovat välittyneet suvussamme isältä pojalle. Tästä on tuoreimpana todisteena omien poikieni Tommin ja Jessen tekemä työ yrityksessämme. He vastaavat TuoHan Keittiöt Oy:n asennustöistä ja remonttipalveluista asiakkaillemme.

Tervetuloa asiakkaaksemme! Me lupaamme sinulle luotettavan ja ammattitaitoisen kokonaispalvelun.

Terveisin,
Noblessa-kauppias Tuomo Kolari

Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.