Merja ja Timo Rantala, LahtiKeittiö kilpailukykyiseen hintaan

Merja ja Timo Rantala valitsivat Lahdessa sijaitsevaan kotiinsa kauniin kiiltävän ja valkoisen Noblessa-keittiön. Suunnittelu- ja valintaprosessi sujui vaivattomasti asiantuntevan keittiökauppiaan avulla.

- Olemme tosi tyytyväisiä Noblessa-keittiöömme. Kauppias Satu Andstén suunnitteli meille ammattitaidolla todella hienon ja toimivan keittiön. Hinta oli kilpailukykyinen ja palvelu hyvää.

L-kirjaimen mallisen keittiön saarekkeen pöytä ja sen jalat ovat myös Noblessan mallistosta. Valkoinen kokonaisuus täydentyi mäntykuosin työtasolla ja samaa kuosia olevilla pöydän jaloilla. Saarekkeessa on uuni ja liesi, sekä saarekkeen ympärille rakennettu ruokailupiste kuudelle hengelle. Keittiössä mahtuu siis järjestämään kunnon illanistujaisia.

Keittiön yhtenäisen valkoinen tyyli täydentyi kodinkonevalinnoilla. Valkoiset uuni, jääkaappi, pakastinkaappi ja mikro luovat keittiöstä saumattoman kokonaisuuden, jossa on helppo työskennellä. Kaapistoon integroitu astianpesukone jatkaa keittiön yhtenäistä linjaa, ja vesipisteen taustalle sijoitettu valkoinen välitilapaneeli viimeistelee lopputuloksen.

- Noblessa on kaikin puolin erittäin laadukas. Esimerkiksi keittiön laatikostot ovat huippuja! Valinnanvaraa oli paljon. Kokemuksemme Noblessasta oli niin onnistunut, että mielellämme suosittelemme keittiötä muillekin!