Noblessa-keittiöt Lahti

Osoite

Rakennuskauppa 500
Launeenkatu 70
15610 Lahti
Reitti

Avoinna

PäiväAvoinna
tänäänsuljettu
ma–pe10–18
la10–14

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Aukiolopoikkeukset

la 20.4. suljettu
ti 30.4. avoinna klo 10–14
ke 1.5. suljettu (vappu)
to 9.5. suljettu (helatorstai)

Yhteydenotto

Henkilökunta

Satu Andstén

Satu Andstén

Kauppias, suunnittelu ja myynti
Reijo Lehto

Reijo Lehto

Kauppias
Teemu Lehtovaara

Teemu Lehtovaara

Suunnittelu ja myynti, asennusvastaava

Kauppiaan tarina

Satu tuntee keittiötrendit yli 30 vuoden kokemuksella

Lahtelainen Noblessa-kauppias Satu Andstén pitää huolen siitä, että asiakas saa juuri sellaisen keittiön kuin haluaa.

Andstén oli ehtinyt toimia keittiösuunnittelijana ja myymäläpäällikkönä sekä Suomessa että ulkomailla, kun hänelle vuonna 2015 tarjottiin mahdollisuutta aloittaa Noblessa-kauppiaana yhdessä puolisonsa Reijo Lehdon kanssa. Päätös oli helppo.

– Tuotteiden laatu, huippumodernit testilaboratoriot sekä asiakkaiden tyytyväisyys olivat jo vakuuttaneet meidät sataprosenttisesti. Toimitukset olivat sujuvia ja asennukset helppoja, kertoo Andstén.

Noblessan tuotteista pariskunnalla onkin kokemusta jo kymmenen vuoden ajalta. Tärkeä osa tiimiä on myös Lahden myymälässä työskentelevä suunnittelija Teemu Lehtovaara.

Tärkeintä on tyytyväinen asiakas

Lahden Noblessa-myymälä saa usein asiakkailta kiitosta kodinomaisesta tunnelmastaan. Kompaktissa parinsadan neliön liiketilassa asiakkaiden olo halutaan tehdä tervetulleeksi heti ovella.

Monet poikkeavat myymälään ensimmäisen kerran spontaanisti ilman tarkkoja suunnitelmia. Toisilla taas on tarkka visio ja valtava määrä Instagramista napattuja inspiraatiokuvia. Unelmien keittiön suunnittelu lähtee aina liikkeelle alkukartoituksesta ja asiakkaan aidosta kuuntelemisesta.

 – Keittiö tehdään asiakasta varten. On tärkeää, että tyytyväisyys säilyy loppuun asti, ei vain kaupantekohetkellä. Kun keittiö saapuu kotiin ja valmistuu, se on juuri sellainen kuin on sovittu, painottaa Andstén.

Parasta Noblessan keittiöissä on Andsténin mielestä uskomaton valmiusaste, virheetön laatu ja sataprosenttinen toimitusaste. Nykyaikaiset mekanismit ja esimerkiksi sormenjälkiä hylkivät pinnat tekevät niistä käytännöllisiä arjessa. Integroidut kodinkoneet ja valot viimeistelevät tyylikkään kokonaisuuden.

Saksa on edelläkävijä kalusteiden kestävässä kehityksessä. Myös Noblessa on ylpeä vastuullisuussertifikaateistaan ja päästövapaista tuotteistaan, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde.

– Noblessa pitää huolta sekä ihmisestä että ympäristöstä. Noblessa on enemmän kuin keittiö – Noblessa on koko koti!

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Iltalehdessä 17.3.2023 Alma Brand Studion toteuttamana Kaupallinen yhteistyö -juttuna.

Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.