Noblessa-keittiöt Lahti

Osoite

Rakennuskauppa 500
Launeenkatu 70
15610 Lahti
Reitti

Avoinna

PäiväAvoinna
tänään10–14
ma–pe10–18
la10–14

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteydenotto

Henkilökunta

Satu Andstén

Satu Andstén

Kauppias, suunnittelu ja myynti
Reijo Lehto

Reijo Lehto

Kauppias
Teemu Lehtovaara

Teemu Lehtovaara

Suunnittelu ja myynti, asennusvastaava

Kauppiaan tarina

Noblessalla aloitin myymäläpäällikkönä juuri avatussa Lahden myymälässä vuonna 2012. Kolme vuotta sen jälkeen ostimme puolisoni Reijo Lehdon kanssa kyseisen myymälän itsellemme. Vuosien saatossa olemme onnistuneet kehittämään liiketoimintaamme entistä kukoistavammaksi. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti – se takaa jatkuvan ja vakaan kehityskulun alati muuttuvalla keittiöalalla. Meidän lisäksemme myymälässä palvelee Teemu Lehtovaara, jolla on yli kymmenvuotinen kokemus keittiösuunnittelusta ja -myynnistä.

Yhteistyökumppaneistamme ja asiakkaistamme on tullut vuosien saatossa kuin omaa perhettä. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen asiakkaamme kokee, että hänen toiveitaan ja tarpeitaan kuunnellaan aidosti. Mahdollisimman henkilökohtainen ja huolellinen palvelu takaa parhaan lopputuloksen. Olemme kiitollisia siitä, että vanhat asiakkaamme suosittelevat tarjoamaamme palvelumallia hyvillä mielin omille tuttavilleen.

Asiakkaidemme kokemusten mukaan Noblessa-keittiöillä on markkinoiden paras hinta-laatusuhde. Vahvoja kilpailuvalttejamme ovat myös kalusteiden uskomattoman hyvä valmiusaste, tuotteiden sadan prosentin toimitusvarmuus sekä kokonaisvaltainen palvelu suunnittelusta logistiikkaan, asennukseen ja jälkimarkkinointiin saakka.

Noblessa-kauppias Satu Andstén, Lahti

”Keittiöala vei mennessään”

Minulla on monipuolinen opiskelutausta. Yo-artesaaniksi kouluttauduin käsi- ja taideteollisesta oppilaitoksesta 1980-luvun lopulla. Valmistumiseni jälkeen toimin oppilaitoksen tiloissa yrittäjänä: valmistin metalli- ja puuesineitä sekä taontatöitä. Olen opiskellut myös markkinointia, mainontaa, taideaineita sekä sisustussuunnittelua.

Kun aloitin keittiösuunnittelijana vuonna 1990, kyseinen ala tuntui heti omalta. Työskennellessäni erilaisten keittiömerkkien parissa olen tuntenut oloni kotoisaksi; tämä on minulle intohimoammatti. Innostus keittiökalusteisiin on vienyt minut jopa Moskovan perukoille, jossa vierähti muutama vuosi keittiöiden parissa työskennellen.

Työurani alkuvaiheessa 1990-luvulla keittiökuvat asiakkaalle piirrettiin vielä käsin ja väritettiin puukynillä. Vuosikymmenten saatossa keittiösuunnittelu on kehittynyt huimin harppauksin, mutta asiakaspalvelussa on edelleen tärkeintä säilyttää henkilökohtaisuus ja paneutua kuhunkin tilanteeseen aina samalla tarkkuudella.

– Kauppias Satu Andstén, Lahti

Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.