Sanna Koivumäki ja Oiva Aho, EspooKeittiöremontin helppous yllätti

Sanna Koivumäki ja Oiva Aho kaipasivat Espoon-kotiinsa lisää tilan tuntua ja valoisuutta. Keittiöremontin yhteydessä käyttömukavuuteen ja monipuolisiin säilytysratkaisuihin kiinnitettiin erityistä huomiota. Lopputuloksena syntyi käytännöllinen ja tilava keittiö, joka on helppo pitää puhtaana. Koivumäki ja Aho kehuvat Noblessa-keittiön hankintaa sujuvaksi kokonaisuudeksi:

– Noblessan myyjän ammattitaito suunnittelun suhteen oli loistava: Hän otti toiveistamme helposti kopin ja teki uusia, toimivia ratkaisuja. Asennuspuolen tietämys ja varsinkin asentajan toiminta oli ihailtavaa; eräs talon asukaskin kehui, miten siististi ja rauhallisesti keittiöremontti hoitui. Noblessa tarjosi ammattitaitoista suunnittelua ja toteutusta alusta loppuun asti. Pienet vastoinkäymisetkin hoituivat Noblessan ammattilaisten kanssa asioidessamme loistavasti!

Vetimetön Line N -keittiö on pelkistetyn moderni, ja sen alpinvalkoiset Touch-mallin kaapinovet tuovat tilaan yhtenäiset, puhtaat pinnat. Vetimettömissä laatikoissa on vedinprofiili, eli laatikostojen välissä kulkeva syvennys, josta laatikot on helppo avata. Tässä keittiössä ne ovat ruostumattoman teräksen väriset ja tuovat keittiöön särmikkäitä linjoja.

Keittiö on U-kirjaimen mallinen, ja siinä on perinteinen lieden ja kaappiin asennetun liesituulettimen yhdistelmä. MosaiQ-reelinkijärjestelmä tuo kaappien välitilaan kätevän säilytysratkaisun, jossa voi pitää vaikkapa talouspaperirullaa.

– Keittiön käytännöllisyyteen vaikuttavat isot ja leveät laatikot sekä niiden sijainti. Kaapit ulosvedettävine hyllyineen ovat käytännöllinen ja toimiva ratkaisu. Välitilaan asennetussa kiskossa on paikka pienille tavaroille, ja siten pöytätila pysyy siistinä.

Työtason väriksi valittiin liuskekivenharmaa betonikuosi, ja tasossa on USB-paikalla varustettu pistorasia. Myös kodinkoneet täydentävät keittiön toimivuutta ja helppokäyttöisyyttä. Kaapistossa on integroitu astianpesukone, ja Boschin uuni ergonomisella korkeudella säästää selkää turhalta kumartelulta.

– Uusi keittiö teki olohuoneestammekin avaramman ja valoisamman. Mikrotoiminnolla varustettu kiertoilmauuni on sijoitettu pöytätasoon, mikä on tilankäytön kannalta erittäin hyvä ratkaisu. Erillinen jääkaappi-pakastin on myös erittäin hyvä valinta tilavuutensa ansiosta. Kaiken kaikkiaan Noblessa-keittiö on selkeä; se on helppo ja miellyttävä pitää siistinä!