Noblessa-keittiöt Espoo

Osoite

Sete Oy
Kauppakeskus Liila
Martinsillantie 10
02270 Espoo
Reitti

Yhteys

010 583 5380
Soita

Avoinna

PäiväAvoinna
tänään10–16
ma–pe10–18
la10–16

Aukiolopoikkeukset

ti 30.4. avoinna klo 10–16
ke 1.5. suljettu (vappu)
to 9.5. suljettu (helatorstai)

Yhteydenotto

Henkilökunta

Mervi Kattelus

Mervi Kattelus

Myymäläpäällikkö, myynti ja suunnittelu
Johanna Merikukka

Johanna Merikukka

Myynti ja suunnittelu, sisustusarkkitehti
Nina Fabritius

Nina Fabritius

Myynti ja suunnittelu
 Mariann Isaksson

Mariann Isaksson

Myynti ja suunnittelu
Jag betjänar även på svenska.
Hanna Fäldt

Hanna Fäldt

Myynti ja suunnittelu
Kaisa Koivunen

Kaisa Koivunen

Myynti ja suunnittelu
Äitiyslomalla
Elisa Mäkelä

Elisa Mäkelä

Myynti ja suunnittelu
Äitiyslomalla
Jani Terri

Jani Terri

Kauppias, toimitusjohtaja
Pekka Sevón

Pekka Sevón

Kauppias, projektimyyntijohtaja
Riku Kinnunen

Riku Kinnunen

Kehitysjohtaja
Pentti Ylä-Liedenpohja

Pentti Ylä-Liedenpohja

Talousjohtaja

Saapuminen myymälään

Saapuminen julkisilla

Myymälämme sijaitsee Espoon Suomenojalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille pääsee esimerkiksi busseilla numerot 124, 146N ja 159. Lähimmät pysäkit ovat Martinniitty, Varputie ja Finno skola.

HSL:n reittioppaasta voit tarkistaa aikataulut ja reitit.

Saapuminen autolla

Myymälämme sijaitsee kauppakeskus Liilassa osoitteessa Martinsillantie 10, 02270 Espoo.

Pysäköinti

Autolla saapuville asiakkaille on runsaasti pysäköintipaikkoja kauppakeskuksen edessä ja kattoparkissa. Liilassa pysäköinti on maksutonta 4h, muistathan pysäköintikiekon.

Kauppiaan tarina

Noblessa-kauppias haluaa erottua kilpailijoista

Kun toimitusjohtaja Jani Terri ryhtyi Noblessa-kauppiaaksi vuonna 2016, hän halusi yhtiökumppaneineen heti erottua kilpailijoista. Siihen aikaan trendinä oli, että suuret keittiöfirmat ulkoistivat asentamisen erilliselle asennusliikkeelle. Terri ja hänen yhtiökumppaninsa olivat vahvasti sitä mieltä, että asennus on liian suuri osa liiketoimintaa ja asiakastyytyväisyyttä, jotta sen voi ulkoistaa.

– Me teimme päinvastoin kuin muut. Päätimme, että meidän pitää olla asiakkaan kannalta joko halvin tai helpoin. Sitä halvinta ruotsalaisjättiä vastaan oli vähän vaikea kilpailla, joten valitsimme helppouden, Terri naurahtaa.

Oma asennusorganisaatio ja työnjohto helpottavat asiakkaan ostopolkua ja vähentävät riskejä. Jos ongelmia ilmenee, asiakas tietää heti, kehen olla yhteydessä. Vaikka hyvien asentajien löytäminen ja heistä kiinni pitäminen on vaikeaa, Terri kokee, että päätös oli oikea. Asentajat ovat olennainen osa pääkaupunkiseudun Noblessa-ketjun menestyksen salaisuutta.

– Se on iso osa Noblessan palvelun laatua, että voimme tarjota asiakkaalle avaimet käteen -ratkaisun keittiön suunnittelusta kuljetukseen, asennukseen ja lopputarkastukseen asti, Terri sanoo.

Vahva asema pääkaupunkiseudulla

Terrin yritys Sete Oy avasi ensimmäiset saksalaisia laatukeittiöitä myyvät Noblessa-myymälänsä Vantaan Tammistoon ja Espoon Suomenojalle. Myöhemmin pääkaupunkiseudun Noblessa-verkosto on kasvanut vielä myymälöillä Helsingin Herttoniemessä ja aivan ydinkeskustassa, Sanomatalossa.

Seitsemän vuoden aikana henkilömäärä on kasvanut jo 50 myyjään, asentajaan ja alihankkijaan, jotka kaikki työllistyvät Sete Oy:n liiketoiminnasta. Noblessa on noussut kuluttajamyynnissä pääkaupunkiseudun ykköseksi.

Vaikka hallinnolliset työt vievät nykyään suurimman osan ajasta, Jani Terri suunnittelee yhä silloin tällöin asiakkaille keittiöitä. Intohimo, joka lähes 25 vuotta sitten ajoi alalle, ei ole kadonnut mihinkään.

– Siinä huomaa myös konkreettisesti, miten paljon ala on muuttunut. Teknologian rooli suunnittelussa on kasvanut valtavasti. Myös asiakkaat osaavat vaatia koko ajan enemmän. Asiakkaat odottavat suunnittelijalta merkittävää panosta ja tästä syystä jatkuva kouluttautuminen ja aito kiinnostus on suunnittelijalle välttämätöntä.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Iltalehdessä 17.3.2023 Alma Brand Studion toteuttamana Kaupallinen yhteistyö -juttuna.

Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.