Pääsuunnittelija ja asukas Juha KartastenpääPorin asuntomessut 2018: Kotoisa

Porin asuntomessukohde Kotoisa henkii nimensä mukaisesti rauhallisen viihtyisää tunnelmaa. Pääsuunnittelija ja asukas Juha Kartastenpää halusi keittiöön pystysuoria linjoja ja pelkistetyn eheitä kaappipintoja. Sopiva malli löytyi Noblessan valikoimasta:

– Tuttavamme suositeltua Noblessan keittiötä kävimme tapaamassa Porin myymälässä suunnittelija Anne Someroa. Tapaamisemme jälkeen pääsimme yhdessä heti jyvälle, miten toiveidemme mukainen vetimetön keittiö voidaan toteuttaa parhaiten.

Keittiön satiininharmaan, supermatan Touch-oven pinta tuntuu silkkisen pehmeältä. Vetimettömän Line N -keittiön vedinkourut ovat satiininharmaat. Aluminio Nube -kvartsitaso on Ylämaan Graniitin valikoimista. Keittiöstä tekee poikkeuksellisen se, että sen pystylinjat erottuvat hyvin – vetolaatikoiden sijaan päädyttiin alakaappeihin, ja näin pystylinjat jatkuvat läpi keittiön.

Saarekkeen korkeampi etureuna piilottaa taakseen lieden keittoastioineen, joten näkymä ruokapöydästä keittiöön pysyy aina siistinä. Saarekkeessa sijaitsee niin uuni kuin keittotasoliesituuletin, minkä ansiosta kattoon ei tarvinnut asentaa roikkuvaa liesituuletinta. Myös kodinhoitohuoneen ja kylpyhuoneiden kalustus valittiin Noblessan mallistosta, ja oveksi valikoitui tammikuosinen Rio.

– Saimme hyvän kokemuksen Noblessasta. Suunnittelun lisäksi toimitus ja asennus sujuivat hyvässä yhteishengessä. Haluamme antaa kiitosta Anne Somerolle hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta. Lopputulos on sovitun mukainen, joten voimme olla kaikin puolin tyytyväisiä. Ilman keittiön käyttökokemustakin voimme todeta luottavamme saksalaiseen laatujälkeen.