Noblessa-keittiöt Rauma

Osoite

Hallikatu 6
26100 Rauma
Reitti

Avoinna

PäiväAvoinna
tänäänsuljettu
ti12–18
ke–pe10–17
la10–15

Muina aikoina sopimuksen mukaan. Lauantaisin auki parillisina viikkoina.

Aukiolopoikkeukset

la 25.5. suljettu

Yhteydenotto

Henkilökunta

Anne Somero

Anne Somero

Kauppias, suunnittelu ja myynti, projektimyynti
Ari Lehtola

Ari Lehtola

Kauppias
Nella Gröndahl-Järvenpää

Nella Gröndahl-Järvenpää

Sisustussuunnittelija, suunnittelu ja myynti

Kauppiaan tarina

Kuva: Kasper Garam

Virkavapaalta paikallisesti tunnetuksi keittiökauppiaaksi

Sisustaminen on aina ollut Anne Someron sydäntä lähellä. Somero suunnitteli aikoinaan keittiöitä, mutta vaihtoi lopulta alaa noin viideksi vuodeksi. Keittiökauppiaan ura sai taas uutta tuulta alleen, kun Somero vieraili Noblessa-keittiömyymälässä Turussa. Siellä Somero ihastui Noblessa-keittiöön ja päätti kokeilla kauppiaan uraa Porissa.

– Alussa otin virkavapaata muista töistä vuoden ajaksi. Tarkoituksena oli kokeilla, miten myymälä lähtisi rullaamaan Porissa, joka on hieman haastava markkina-alue. Lopulta saimme hyvän jalansijan Porissa, kuvailee Porin ja Rauman Noblessa-keittiöiden kauppias Anne Somero.

Sillä tiellä Somero on yhä. Porin Noblessa-myymälän lisäksi Somerolle kuuluu myymälä Raumalla. Asiakkaat tulevat Noblessa-myymälöihin usein suositusten perusteella.

– Olemme aika tunnettuja ja moni tuntee myös Noblessa-brändin. – Meiltä saa keittiöiden lisäksi kodinhoitohuoneen sekä wc:n ratkaisut, olohuoneen mediakalusteet, työtilojen säilytysratkaisut tai mitä tahansa keksitäänkin, lisää Anne Somero.

Mutta miksi Somero ihastui Noblessaan alun perin? Mikä tekee tästä keittiömerkistä erilaisen?

– Kyllä se on se laatu ja monipuolisuus ja viimeistelty tuote, ennen kaikkea. Tämän lisäksi tuotteet tulevat ajallaan, valikoima on huippuluokkaa ja keittiöitä voidaan muokata eri tarpeisiin, Somero tiivistää.

Remonttikohteita ja uudisasuntoja

Noblessa-keittiöiden Porin uudessa myymälässä on esillä runsaasti keittiömalliryhmiä, kalusteita, mekanismeja sekä erilaisia keittiötoimintoja.

Asiakas tulee usein paikan päälle suunnittelemaan keittiötä, jos kyseessä on uudiskohde. Kuvien ja pohjakuvan avulla suunnittelija ja asiakas pohtivat oikeaa keittiöratkaisua. Remonttikohteisiin mennään yleensä käymään paikan päälle. Siellä otetaan tarvittavat mitat ja käydään läpi asiakkaan toiveet.

Keittiön asennusta helpottaa jo valmiiksi kootut kalusteet, joissa on muun muassa etusarjat ja ovet saranoineen paikoillaan. Asennus on nopeaa ja helppoa.

– Kyllä nykyään asiakkaat ottavat myös asennuspalvelun pakettiin. Noin kahdeksaan kymmenestä keittiöstä otetaan asennus, sanoo Somero.

Mitä keittiökauppias arvostaa omassa keittiössään?

– Arvostan keittiössäni sitä, että kaikki toiminnot ovat lähellä ja helposti saatavilla. Ja tietysti, että se näyttää hyvältä ja on toimiva, toteaa Anne Somero.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Iltalehdessä 17.3.2023 Alma Brand Studion toteuttamana Kaupallinen yhteistyö -juttuna.

Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.