Pirjo ja Bertel Lund, SiuntioReilusti enemmän työskentelytilaa

Siuntiolaiset Pirjo ja Bertel Lund uudistivat keittiöstään harmonisen kokonaisuuden, jossa on paljon työskentelytilaa. Keittiöstä syntyi viehättävän vaalea kokonaisuus Noblessan Chalet-ovimallilla, jonka sävynä on lakattu, hiottu valkoinen.

Keittiö on toteutettu U-mallisena, ja sen työtasossa on kätevä, USB-paikalla varustettu pistorasia. Niemekkeen toisella puolella on avolokerikko, jossa esimerkiksi viinipullot tai keittiötarvikkeet pysyvät hyvässä järjestyksessä.

Lundit valitsivat keittiöönsä siihen sopivat kodinkoneet yhdessä keittiöpaketin kanssa. Kylmälaitteet ja astianpesukone on integroitu osaksi keittiötä, ja lieden yläpuolella on kaappiin asennettu liesituuletin. Pesualtaan takana välitilassa siintelee tunnelmallinen rantamaisema. Keittiössä riittää näppäriä ratkaisuja myös säilytysratkaisuissa. Ulosvedettävässä kaapissa tavarat näkee yhdellä silmäyksellä ja ne on helppo ottaa käyttöön.

– Kuivatavaralle varattu tila apteekkikaapin muodossa on erittäin kätevä toteutus.

Maalaishenkisyys välittyy keittiön yksityiskohdissa, kuten ovimallien perinteisissä puuleikkauksissa. Kauniit kehysovet tuovat keittiöön nostalgista tunnelmaa, ja oviin valittiin tyylikkäät antiikkiteräksen väriset metallivetimet. Työtason ruskea Gladstone-tammikuosi luo kontrastia kaappien vaaleisiin pintoihin.

- Meillä on onnistunut kokemus Noblessasta. Parasta Noblessa-keittiössämme on sen rauhallinen ja tyylikäs kokonaisuus, jossa työtasoja on huomattavasti enemmän kuin entisessä keittiössämme. Erinomainen ratkaisu on myös erillinen induktiotaso sekä Progress-uuni, joka sijaitsee käyttäjäystävällisellä tasolla.