Rony Hoffren ja Mia Håll, MuurameSäilytystila teki vaikutuksen

Noblessan Line N oli varma valinta, kun Rony Hoffren ja Mia Håll halusivat uudistaa keittiötään. Vetimetön keittiö teki toimivuudellaan ja skandinaavisella virtaviivaisuudellaan suuren vaikutuksen muuramelaispariskuntaan.

– On sanottava, että jo siinä vaiheessa, kun meille esiteltiin keittiöiden loistavaa toimivuutta, olimme myytyjä. Keittiön laatikoiden ja kaappien huima säilytystilakapasiteetti yllätti meidät täysin.

Keittiön ovet ovat alpinvalkoista supermattaa, ja hohtavan valkoinen kokonaisuus on samaan aikaan moderni ja ajaton. Ruostumattoman teräksen väriset vedinkaukalot avaavat ovet ja laatikostot tyylikkäästi, eikä yhtenäisen sileää ja ovipintaa tarvitse rikkoa turhaan ovenkahvoilla.

Vaaleassa keittiössä on muitakin ruostumattoman teräksen värisiä yksityiskohtia. Hohtavan harmaat sävyt jatkuvat Junkerin mikroaaltouunin ja kiertoilmauunin luukuissa, sekä Boschin täyskorkeiden jääkaapin ja pakastinkaapin ovissa.

L-mallisessa keittiössä on reilusti säilytystilaa ja näppäriä yksityiskohtia. Astianpesukone on integroitu tyylikkääksi osaksi keittiötä, ja saarekkeeseen on asennettu Elican NikolaTesla-keittotasoliesituuletin, joka imee kokkauksessa syntyvät höyryt suoraan liesitason sisään pitäen sisäilman raikkaana. Työtason Ponderosa-mäntykuosi tuo keittiöön elävää pintaa ja sävymaailmaan sopivaa tyyliä.

- Saimme hyvän kokemuksen Noblessan monipuolisuudesta. Noblessan keittiöissä parhaita puolia ovat hyvin suunniteltu ja toimiva kokonaisuus sekä laatikoiden ja kaappien tilavuus. Noblessa tarjoaa taattua laatujälkeä asiakaspalvelusta kotiinkuljetukseen ja asennukseen asti.