Risto ja Eija Koivunen, NurmijärviTyylikäs keittiö valaistuilla lasikaapeilla

Nurmijärvellä asuvien Risto ja Eija Koivusen keittiössä on tummaa tyylikkyyttä. Mattamustan ja satiininharmaan sävyiset Touch-ovet rytmittävät tilaa, jossa on jättikokoinen saareke. Liesi ja uuni on sijoitettu käyttömukavuutta ajatellen keittiön saarekkeeseen.

Alakaappien ovissa näköä antavat leveät, ruostumattoman teräksen väriset tankovetimet. Mustista kaapinovista huolimatta keittiön yleisilme on vaalea, sillä saarekkeen laaja työtaso Sherwood-tammikuosilla, yläkaappien satiininharmaa pinta ja Altair 50 -mallin valkoinen saarekeliesituuletin tuovat tilaan keveyttä.

– Noblessa-keittiössämme on monia hyviä puolia. Laadukkaat kalusteet on hyvin viimeistelty. Lisäarvoa kokonaisuuteen tuovat nerokkaasti suunnitelmien pohjalta toteutetut ratkaisut, joissa on huomioitu erinomaisesti tilankäyttö ja toimivuus. Saimme monipuolisen kokemuksen Noblessan laadusta.

Keittiön teollista tunnelmaa lisää välitilapaneelin harmaasävyinen Tehdas-kuosi. Niemekkeen toisella puolella on valaistut lasikaapit, joihin astiat saa näyttävästi esille. Myös osa yläkaapeista on Boulevard-lasikaappeja, joiden valaistuissa hyllyissä keräilyastiat pääsevät oikeuksiinsa.

Kalusteissa yhdistyvät erilaiset tekniset ratkaisut, jotka lisäävät keittiön käyttömukavuutta. Integroitu astianpesukone on nostettu ergonomiselle korkeudelle, joten sen täyttö ja tyhjennys sujuvat selkä suorana. Astianpesukoneen yläpuolelle on asennettu mikro, ja pienemmille kodinkoneille ja elektroniikalle löytyy USB-paikalla varustetut pistorasiat keittiön työtasoissa.