Noblessa-keittiöt Hyvinkää

Osoite

Kauppalankatu 3 - 5
05800 Hyvinkää
Reitti

Avoinna

PäiväAvoinna
tänäänsuljettu
ma–to10–17
pe10–15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteydenotto

Henkilökunta

Antti Willström

Antti Willström

Kauppias, suunnittelu ja projektimyynti
Elisa Palin-Willström

Elisa Palin-Willström

Suunnittelu, myynti ja sisustussuunnittelu
Sirpa Pullinen

Sirpa Pullinen

Suunnittelu ja myynti
Katariina Leppilampi

Katariina Leppilampi

Suunnittelu, myynti ja sisustussuunnittelu
Anu Permala

Anu Permala

Putkiremonttikohteet

Kauppiaan tarina

Unelmakeittiö saa olla värikäs

Helppohoitoisuus on keittiötä etsivän asiakkaan toivelistalla usein yksi tärkeimmistä vaatimuksista. Sormenjäljet eivät saa näkyä kaapinovissa, ja roiskeet on pystyttävä pyyhkimään helposti pois. Näin kertoo Noblessan Hyvinkään-myymälän kauppias Antti Willström, joka luotsaa myös tuotemerkin Lohjan, Riihimäen ja Järvenpään myymälöitä.

Valkoisen valtakausi on keittiökaupoilla hiipunut. Willströmin liikkeissä valkoisia keittiöitä myydään nyt jopa 70 prosenttia vähemmän kuin aikaisemmin.

– Tilalle on tullut harmaata ja hiekan sävyjä. Rohkeampiakin värejä kysytään paljon, esimerkiksi sinistä, vihreää ja punaista. Myös valon sävyn säädöillä ja himmennyksillä voi saada koko keittiön näyttämään ihan toisenlaiselta.

Yksilöllistä avaimet käteen -palvelua

Keittiöasiakkaat ovat alueella monimuotoinen joukko, johon mahtuu niin ensiasunnon ostajia kuin eläkeläisiä. Niinpä asiakkaille ei tarjota yhtä valmista ratkaisua, vaan jokaisen toiveet pyritään toteuttamaan yksilöllisesti.

– Se on Noblessan tuotevalikoiman avulla mahdollista, koska esimerkiksi erilaisia runkovaihtoehtoja ja kaappiratkaisuja on tuotemerkillä lähes kolme tuhatta, Willström kertoo. 

Halutessaan asiakas voi tilata koko keittiöremontin yhdestä paikasta suunnittelusta toteutukseen asti. Avaimet käteen -vaihtoehto on helppo ja nopea, koska parhaimmillaan vanhat kaapit on viety pois ja keittiö taas käyttökunnossa jopa viikossa. Toki halutessaan voi ostaa pelkät kaapit ja asentaa ne itse.

Paikallisten alihankkijoiden, kuten kalusteasentajien, putki- ja sähköasentajien, maalareiden, logistiikkayritysten ja muiden alan ammattilaisten kautta tuodaan paikkakunnalle myös huomattava määrä työllisyyttä ja veroeuroja.

– Itse keittiö katsotaan millilleen useaan kertaan läpi sekä meillä että Saksan tehtaalla, ennen kuin se menee tuotantoon. Toimitusaika on tällä hetkellä keskimäärin 3–5 viikkoa, mikä on lyhyt aika, kun kyse on mittatilauksena tehdyistä keittiöistä.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Iltalehdessä 17.3.2023 Alma Brand Studion toteuttamana Kaupallinen yhteistyö -juttuna.

Outlet

Valikoimamme uudistuu jatkuvasti. Outletissa myymme esittelystä poistuneita mallikeittiöitä, kodinkoneita ym. tuotteita reilusti alle normaalihinnan. Ota yhteyttä ja tee kaupat ennen kuin joku muu ehtii ensin!

  Noblessa HyvinkääKeittiö: Spirit

  Lisäkuvat

  Hinta nyt: 6 500 €

  Yläkaappien pohjassa integroidut Manila led-valot.

  Kodinkoneet (eivät sisälly hintaan)

  • iso Progress-jääkaappi
  • tason alla Progress-pakastin
  • Progress-höyryuuni
  • Progress induction
  • Progress integroitu mikro
  • Elica-liesituuletin

  Hana ja kodinkoneet eivät kuulu hintaan. Konepaketti 990 € keittiön ostajalle (ovh. 7200 €).

  Keittiö ja koneet myydään siinä kunnossa kun ne noutohetkellä ovat.

  Mittakuvat

  Noblessa HyvinkääKodinhoitohuone: Touch

  Lisäkuvat

  Hinta nyt: 1 900 €

  Ovi Touch 341. Somisteet ja pesukone eivät kuulu hintaan.

  Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

  Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.