Markkinoiden laajin valikoima taso­liesi­tuulettimia Noblessalta

Tasoliesituuletin yhdistää induktiotason ja liesituulettimen parhaat puolet. Kahden laitteen yhdistelmä säästää tilaa ja on energiatehokas valinta. Kun haluat keittiöösi huomaamattomasti muotoillun laitteen, joka poistaa tehokkaasti kokkailussa syntyviä höyryjä ja raikastaa sisäilmaa, valitse jokin mallistomme tehokkaista tasoliesituulettimista.

Noblessalla on markkinoiden laajin tasoliesituuletinten valikoima, joka tuo keittiöihin viimeisintä teknologiaa ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia. Alaspäin vetävät downdraft-tasoliesituulettimet sopivat suoraan Noblessan kaapistojen runkorakenteisiin, mikä helpottaa laitteiden asennusta. Huomaamattomasti työtasoon integroitu liesituuletin varmistaa keittiön tehokkaan ilmanvaihdon, ja irrotettavien sekä astianpesukoneen kestävien osien ansiosta myös laitteen puhdistus on vaivatonta.

Uusi Xtra-tasoliesituuletin

Toimme palkittujen Xtra-työtasojen rinnalle täysin uudenlaisen Xtra-tasoliesituulettimen. Laite on suunniteltu yhteensopivaksi Xtra-työtason liuskekivikuosin kanssa, johon se sulautuu lähes näkymättömäksi kokonaisuudeksi. Kontrastia kaipaavat voivat yhdistää laitteen liuskekivikuosin mallistomme muihin työtasokuoseihin.

Tutustu Xtra-tasoliesituulettimeen

Elica NikolaTesla –tasoliesituulettimet

Italiainen laitevalmistaja Elica tuo virtaviivaista muotoilua keittiöön. Elican NikolaTesla-malliston liesituulettimet uudistavat päivittäiset rutiinit yhdistämällä lieden ja liesituulettimen tehokkaaksi yhdistelmäksi. Lopputuloksena on täydellinen liitto teknologian, toiminnallisuuden ja estetiikan välillä.

Elica NikolaTesla Essential

Essential-mallia saa kahdessa eri leveydessä (60 tai 80 cm) ja neljällä eri keittoalueella. Laitteen TouchControl-kosketusnäyttö on helppokäyttöinen, ja lapsilukko sekä jälkilämmön ilmoitin lisäävät laitteen turvallisuutta. Laitteen yläpuolelle voi asentaa yläkaapit, kunhan väliin jää vähintään 500 mm tilaa.

Elica NikolaTesla A

A-mallin tasotuuletin monipuolistaa Elican valikoimaa. Hormiin liitettävä malli tuo keittiön sisäilman puhdistukseen tehokkaan vaihtoehdon. Huullos- tai pinta-asennettava tasoliesituuletin tarjoaa yhdeksän eri tehotasoa ja helpon kosketusohjauksen.

Elica NikolaTesla F

NikolaTesla F on Elican ensimmäisiä tasotuulettimia. Se on erittäin hiljainen, imukykyinen ja energiatehokas. Mallille on ominaista erottuva, hienostunut ja nykyaikainen ulkoasu pyöreällä ritilätuuletinaukolla. Laitteessa on neljä keittoaluetta, paras tekniikka ruoan lämpimänä pitämiseen, tehokas savujen ja hajujen keräysnopeus, matalimmalla teholla vain 40 dB äänenvoimakkuus ja energialuokka A+.

Elica NikolaTesla Fit 3Z 60 F

Tehokas ja kompakti FIT 3Z -tasoliesituuletin soveltuu pieniin keittiöihin 60 cm leveydellään. Tasoliesituulettimessa on suorakaiteen muotoinen tuuletinosio ja kolme keittoaluetta. Energiatehokkuusluokka A ja pienimmillään 52 dB:n äänenvoimakkuus takaavat miellyttävän kokkailun kompaktissakin keittiössä.

Elica NikolaTesla Fit BL/A/60

Vain 60 cm leveä NikolaTesla Fit hurmaa muotoilullaan. Liesitason automaattitoiminto takaa, että sen imuteho säätyy automaattisesti käytössä olevien keittoalueiden lukumäärästä ja tehosta riippuen. Tämä on laite niille, jotka eivät halua tinkiä huippulaadusta edes pienissä tiloissa.

Elica NikolaTesla Libra F

Kolme keittiön perustoimintoa integroitu yhdeksi tuotteeksi: liesitaso neljällä induktioalueella, tehokas ja hiljainen liesituuletin sekä integroitu digitaalinen vaaka, joka mahdollistaa ainesten punnitsemisen suoraan kattilassa. Rasva- ja hajusuodattimet voidaan poistaa helposti ja samalla on mahdollista puhdistaa sisäosaan vahingossa läikkyneet nesteet.

Elica NikolaTesla Prime S F

NikolaTesla Primen keskellä on valurautainen taso, jolle voit laskea keittoastian – eikä erillistä pannunalusta tarvita! Laitteen moderni teollinen tyyli tekee siitä ainutlaatuisen ja tunnistettavan. Neljä keittoaluetta ja tehokas imu, joita voidaan käyttää myös automaattitilassa Autocapture-tekniikan avulla.

Elica NikolaTesla Switch Glow F

Kaunis muotoilu ja selkeät linjat kuvaavat hyvin Switchiä. Laitteen yksinkertaisuutta korostaa täysin näkymättömiin häviävä ohjauspaneeli, kun laite on valmiustilassa. Switchissä liesituuletin on piilotettu tason keskelle valurautareunaisella lasikiekolla.

Elica NikolaTesla Unplugged 90 F

Unplugged on Elican NikolaTesla-tuoteperheen tuore tulokas. Liesitasoa ohjataan analogisilla nupeilla. Kaikki elementit on yhdistetty rohkeaan ulkoasuun, jossa keittoalue on suunniteltu eroamaan ohjausalueesta. Tyylikäs iskunkestävä reuna suojaa ohjausaluetta roiskeilta sekä kosketuksilta keittoastioiden kanssa.

Bora GP4U

Boran huippumoderni GP4U-tasoliesituuletin on Noblessan yksinmyyntimalli. Tätä tehopakkausta et siis saa mistään muualta! Huoneilmaan palauttava höyrynpoistojärjestelmä on mitoitettu suoraan Noblessan kalusterunkoihin sopivaksi, joten saat maksimaalisen säilytystilan myös laitteen alapuolelle. Vuoden 2024 mallistossa Boran uusi ulkoasu tuo keittiöön tyylikkäästi muotoillun tasotuulettimen, jossa riittää tehoja kunnon kokkailuun.

Tutustu Boraan

Tasoliesituuletinten huippuvalikoima: Airforce, NEFF, AEG, Beko, Bosch ja Siemens...

Tasoon asennettavat liesituulettimet ovat täydellinen valinta avokeittiöihin ja saarekkeisiin, kun haluat pitää yleisnäkymän siistinä ja välttää kattoon tai seinään asennettavia, isoja liesituulettimia. Keittotasoliesituulettimet eli ns. downdraft-tuulettimet vetävät tehokkaasti höyryn ja rasvan pois pöytäkaappiin sijoitetun moottorin avulla. Työtasoon integroitu liesituuletin on huomaamaton ja tyylikäs lisä keittiöön, ja liesitason ja tuulettimen yhdistelmä saattaa tulla jopa edullisemmaksi kuin erillinen keittotaso ja tuuletin.

AEG-tasoliesituuletin

AEG:n induktiokeittotason ja tasoliesituulettimen yhdistelmä tuo keittiöösi virtaviivaista tehokkuutta. Keittoalueiden ajastin, turvatoiminnot ja jälkilämmön ilmaisin tekevät ruoanlaitosta turvallista. Stop and go -toiminnon avulla voit keskeyttää lämmityksen ja jatkaa siitä mihin jäit – samoilla asetuksilla.

Airforce-tasoliesituuletin

Italialainen Airforce luottaa yli 25 vuoden kokemukseen laadukkaiden tasotuuletinten valmistajana. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta Airforce-tasoliesituulettimet tuovat eleganttia toiminnallisuutta keittiöön. Tuuletinosion kaltevat säleet optimoivat ilman virtauksen.

Beko-tasoliesituuletin

Bekon tasoliesituulettimen joustavat keittoalueet mahdollistavat energiatehokkaan ruoanlaiton. Lämpöä syntyy kohdennetusti vain sinne, missä keittoastia todella sijaitsee. Tämä vähentää energiankulutusta ja säästää resursseja.

Bosch-tasoliesituuletin

Bosch tunnetaan korkeasta laadustaan, mikä näkyy myös merkin tasoliesituulettimissa. Helppo kosketusohjaus, Stop+Go-toiminto ja helposti puhdistettavat rasvasuodattimet tuovat ruoanlaittoon uudenlaista mukavuutta.

Neff-tasoliesituuletin

Neff on saksalainen kodinkonevalmistaja, jonka juuret ovat jo 1800-luvulla. Neffin tasoliesituuletin tekee vaikutuksen kokkausta nopeuttavalla Power Boost –toiminnolla sekä hiljaisella käyttöäänellä. Toiminnot saa käyttöön helposti yhdellä kosketuksella.

Siemens-tasoliesituuletin

Siemens yhdistää älykkään teknologian ja tyylikkään ulkoasun. Tässä neljän keittoalueen tasoliesituulettimessa on tehokas Power Boost –toiminto jokaiselle keittoalueelle, helppo siltausmahdollisuus sekä monipuoliset turvaominaisuudet.

Noblessan kesäkiertue avaa ovet suomalaisten keittiöremontteihin »