Bora GP4U -keittotaso­liesituuletin yksin­oikeudella vain Noblessalta!

Noblessan uusi yhteistyökumppani Bora tunnetaan tehokkaista keittotasoon integroiduista liesituulettimista, jotka yhdistävät modernin teknologian tyylikkääseen muotoiluun. Höyrynpoisto imee ruoanvalmistuksesta syntyvät höyryt ja kosteuden tehokkaasti keittotason sisään ja palauttaa puhdistetun ilman takaisin huoneeseen.

Sopii pieniinkin keittiöihin

Keittotasoon integroitu tuuletin säästää tilaa keittiössä, joten se mahtuu hyvin pieniinkin tiloihin. Toisaalta keittotasoliesituuletin on erinomainen valinta myös avokeittiöihin, koska tasoon integroitu tuuletin pitää keittiön näkymän avarana ilman hormin tuomia näköesteitä.

Huoneilmaan palauttava höyrynpoistojärjestelmä on mitoitettu suoraan Noblessan kalusterunkoihin sopivaksi, joten saat maksimaalisen säilytystilan myös laitteen alapuolelle.

Tehokas ja hiljainen toiminto

Borassa on voimakas höyrynpoisto kaksoistuuletinjärjestelmän ansiosta, mutta sen käyttöääni on silti erittäin hiljainen. Suurillakin tehotasoilla liesituulettimen ääni vastaa vain tavallisessa keskustelussa syntyvää äänenvoimakkuutta.

Helppo huoltaa ja käyttää

GP4U-mallin moderni muotoilu tuo ajatonta tyylikkyyttä keittiöön. Innovatiivinen teknologia näkyy laitteen tehokkuuden lisäksi myös sen materiaalivalinnoissa, jotka tekevät puhdistuksesta helppoa. Tuulettimessa on irrotettavia osia, jotka voi pestä asianpesukoneessa. Myös laitteen ruostumattomasta teräksestä valmistettu rasvasuodatin kestää konepesun.

Turvalliseen arkeen

Boran keittotasoliesituuletinta ohjataan laitteen keskellä sijaitsevalla käyttöpaneelilla, joka toimii kosketusohjauksella. Boran GP4U-malli huomioi turvallisuuden myös lapsiperheissä, sillä tasoliesituulettimessa on ajastin, lapsilukko ja turvallinen sammutustoiminto.

Huolto

Savo oy
info@savo.fi
https://savo.fi/palvelut/huolto/