Bora GP4U -keittotaso­liesituuletin yksin­oikeudella vain Noblessalta!

Noblessan yhteistyökumppani Bora tunnetaan tehokkaista keittotasoon integroiduista liesituulettimista, jotka yhdistävät modernin teknologian tyylikkääseen muotoiluun. Höyrynpoisto imee ruoanvalmistuksesta syntyvät höyryt ja kosteuden tehokkaasti keittotason sisään ja palauttaa puhdistetun ilman takaisin huoneeseen. GP4U-tasoliesituuletin on yksinoikeudella Noblessalle kehitetty malli, joka kokoaa Boran parhaat puolet samaan laitteeseen.

Näyttää hyvältä

Bora GP4U –tasoliesituulettimen tuotekehitys näkyy myös sen ulkoasussa. Uudistimme laitteen induktiotason ulkonäköä tumman tyylikkääksi, joten se sulautuu visuaalisesti entistä paremmin saarekkeeseen ja näyttää modernilta.

Näyttää hyvältä

Bora GP4U –tasoliesituulettimen tuotekehitys näkyy myös sen ulkoasussa. Uudistimme laitteen induktiotason ulkonäköä tumman tyylikkääksi, joten se sulautuu visuaalisesti entistä paremmin saarekkeeseen ja näyttää modernilta.

Sopii pieniinkin keittiöihin

Keittotasoon integroitu tuuletin säästää tilaa keittiössä, joten se mahtuu hyvin pieniinkin tiloihin. Toisaalta keittotasoliesituuletin on erinomainen valinta myös avokeittiöihin, koska tasoon integroitu tuuletin pitää keittiön näkymän avarana ilman hormin tuomia näköesteitä.

Tehokas ja hiljainen toiminto

Borassa on voimakas höyrynpoisto kaksoistuuletinjärjestelmän ansiosta, mutta sen käyttöääni on silti erittäin hiljainen. Suurillakin tehotasoilla liesituulettimen ääni vastaa vain tavallisessa keskustelussa syntyvää äänenvoimakkuutta.

Helppo huoltaa ja käyttää

GP4U-mallin moderni muotoilu tuo ajatonta tyylikkyyttä keittiöön. Innovatiivinen teknologia näkyy laitteen tehokkuuden lisäksi myös sen materiaalivalinnoissa, jotka tekevät puhdistuksesta helppoa. Tuulettimessa on irrotettavia osia, jotka voi pestä asianpesukoneessa. Myös laitteen ruostumattomasta teräksestä valmistettu rasvasuodatin kestää konepesun.

Turvalliseen arkeen

Boran keittotasoliesituuletinta ohjataan laitteen keskellä sijaitsevalla käyttöpaneelilla, joka toimii kosketusohjauksella. Boran GP4U-malli huomioi turvallisuuden myös lapsiperheissä, sillä tasoliesituulettimessa on ajastin, lapsilukko ja turvallinen sammutustoiminto.

Bora GP4U

Mallistomme kodinkoneet on mitoitettu niin, että ne sopivat suoraan yhteen keittiökalusteidemme kanssa. Olemme huomioineet esimerkiksi uunin tarvitseman lämpösuojan, liesitason kosteussuojan ja kylmälaitteiden ympärille tarvittavan tilan tehokasta ilmanvaihtoa varten. Kaikki kodinkonevalikoimamme tuotteet ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös niiden huolto toimii Suomessa. Mikä parasta, saat sekä kodinkoneet että keittiön yhtenä kokonaistoimituksena suoraan kotiovellesi!

Huolto

Savo oy
info@savo.fi
https://savo.fi/palvelut/huolto/

Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »