Loviisan Asuntomessut 2023: Noblessa kalustaa kestäviä messukoteja

Asuntomessuja vietetään Loviisan Kuningattarenrannassa 7.7.–6.8.2023. Noblessan keittiöt ja muiden tilojen kiintokalusteet ovat näyttävästi esillä neljässä messukohteessa: Villa Havet (nro 17), Lilla Hygge (nro 24), WisdomHouse (nro 16) ja Karpalo (nro 21). Luvassa on ihanaa sisustusinspiraatiota, rakentamisen viimeisimpiä innovaatioita ja upeita merenrantamaisemia!

Loviisan Asuntomessut korostavat kestävää ja ympäristöystävällistä rakentamista. Kuningattarenrannan metsäiset rinteet ja merinäköalat tarjoavat näyttävät puitteet toinen toistaan hienommille messutaloille. Eri kohteissa luonto tuntuu tulevan sisälle ja jatkuvan saumattomasti osaksi muuta sisustusta.

Noblessan luonnonläheiset ja testatusti ympäristöystävälliset kalusteet luovat viimeisen silauksen upeisiin messukoteihin. Karpalo ja Lilla Hygge valitsivat keittiöikseen Noblessan Divine-malliston mineraalinvihreät kaapistot. Niissä on kestävän ultramattapintaiset ovet sormenjälkiä hylkivällä pinnoitteella. WisdomHouse tuo sisustukseen rosoista tunnelmaa mustan betonikuosin Idea-keittiöllään ja tummalasisilla vitriinikaapeillaan. Villa Havet taas korostaa luonnonläheistä tunnelmaa näyttävän mustalla Chance-kaapistolla, jossa on aitoa puuta muistuttava puunsyykuviointi.

Monipuoliset keittiöiden säilytysratkaisut on räätälöity asiakkaiden toiveiden mukaan. Noblessan kaapistojen esiin vedettävät hyllyt ovat tänä vuonna suosittuja, samoin rulo-ovilla tai pocket door –mekanismilla toimivat aamiaiskaapit. Keittiön saarekkeissa näkyy perinteisten vetolaatikoiden lisäksi lajittelujärjestelmiä, viinikaappeja ja istuskelupaikkoja. Kaapistojen XL-mitoitus on tavallista korkeampi runkokorkeus, joka tuo ergonomiaa myös pitkille keittiön käyttäjille.

Vinkit kodin valaistukseen

Yksi tämän vuoden asuntomessuteemoista on valaistus, ja se näkyy vahvasti Noblessan eri tilojen kalusteratkaisuissa. Kaapistoihin integroitu valaistus, erilaiset led-spotit, sokkelivalot, hyllyköiden taustavalot ja laatikostojen sisäosien valaistus tuovat tilaan pehmeää ja epäsuoraa valoa.

Kaappien alapintaan integroidut led-valot ja välitilan valaistusratkaisut lisäävät keittiöön käytännöllistä työskentelyvaloa ja turvallisuutta. Emotion-teknologialla toimivan valaistusjärjestelmän valon kirkkautta ja värisävyä voi itse säätää, joten se muuntuu eri tilanteisiin ja vuodenaikoihin sopivaksi.

Noblessan modulaarinen mallisto tarjoaa yksilöllisiä toteutuksia keittiöiden lisäksi myös kodin muihin tiloihin. Yhtenäinen mitoitus, värimaailma ja laadukkaat materiaalit luovat linjakkaan sisustuksen tilasta toiseen. Kalusteiden M1-sisäilmaluokitus kertoo niiden matalapäästöisyydestä ja sopivuudesta myös allergiakoteihin.

Loviisan Asuntomessujen kohteissa Noblessa-kalusteet näkyvät keittiöiden lisäksi myös wc-tiloissa, kodinhoitohuoneessa, kylpyhuoneessa, eteisessä, makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Noblessan kestävä laatu ja ajaton muotoilu lisää asumismukavuutta kodin joka huoneeseen!

Asuntomessukohteisiin voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme: https://www.noblessa.fi/ajankohtaista/2023/loviisan-asuntomessut

Julkaistu: 22.6.2023

Noblessa-keittiöiden valmistajana on saksalainen perheyritys nobilia-Werke J. Stickling GmbH &Co KG. Laatukeittiöt valmistetaan yli 75 vuoden perinteellä Euroopan suurimmalla keittiötehtaalla Saksassa huippumodernia automaatiota hyödyntäen. Suomeen Noblessa-ketju laajeni vuonna 2011. Noblessan myymälöitä pyörittävät itsenäiset kauppiaat. Vuonna 2024 verkostomme kasvaa kolmella uudella myymälällä, joten palvelemme jo 37 myymälässä ympäri Suomen!

Markkinointi ja kuvamateriaali: info@ampersand.fi