Asuntomessut Loviisassa:
Tutustu neljään kohteeseemme

Noblessa Loviisan asuntomessuilla

Vuoden 2023 Asuntomessut lähestyvät! Upeat messutalot odottavat vierailijoita 7.7.–6.8.2023 Loviisan Kuningattarenrannassa. Noblessan keittiöt ja muiden tilojen kiintokalusteet ovat näyttävästi esillä neljässä messukohteessa: Villa Havet (nro 17), Lilla Hygge (nro 24), WisdomHouse (nro 16) ja Karpalo (nro 21). Luvassa on ihanaa sisustusinspiraatiota, rakentamisen viimeisimpiä innovaatioita ja upeita merenrantamaisemia!

Lue alta kohde-esittelymme neljästä messutaloista ja niiden Noblessa-kalusteista. Asuntomessujen yhtenä teemana on tänä vuonna "valaistuksella on väliä”. Siksi nostamme myös messutalojen esittelyissä esiin Noblessan parhaita valaistusratkaisuja.

Osta lippusi Asuntomessuille ennakkoon »

Asuntomessukampanja: Keittiön ostajalle kodin muiden tilojen kalusteet -50 % »

Tilaa uutiskirjeemme ja osallistu 500 euron Holiday Club -lahjakortin arvontaan »

Kohde 17: Villa Havet on unelmien talo meren rannalla

Villa Havet on näyttävä Jämerä-kivitalo, joka korostaa ympäröivän maiseman parhaita puolia. Yhteen tasoon rakennetussa talossa on paljon avaruutta ja kauniita luonnon sävyjä. Rantatontilla ihaillaan auringonnousuja ja -laskuja talon jokaisesta huoneesta. Seuraa rakennusprojektia Instagramissa.

Rakennuttajapariskunta Nina Björnström-Lehtonen ja Tomi Lehtonen luottavat Noblessan laatuun jo toistamiseen, sillä myös heidän aiemmassa kodissaan oli Noblessa-keittiö. Villa Havetin kalustesuunnitelmat teki Salla Nordman Noblessa Vantaan myymälästä. Talon valaistuksessa on paljon tunnelmallisia yksityiskohtia.

Lue asiakastarina »

Keittiö

Keittiöön valittiin Noblessan musta Chance-kaapisto, jossa on aitoa puunsyykuviointia muistuttava tammikuosi. Mustat kaapit tuovat tilaan kivitaloon sopivaa jykevyyttä, ja suuresta ikkunaseinästä tulviva luonnonvalo pitää kokonaisuuden ilmavana. Keittiössä on paljon säilytystilaa lähes neljän metrin huonekorkeuden ansiosta, ja keittiön aamiaiskaapin sisäosa on valaistu.

Kodinhoitohuone

Tilavassa U-mallisessa kodinhoitohuoneessa on paljon säilytystilaa. Tilaan on mahdutettu pesukone, kuivausrumpu sekä korkea kuivauskaappi. Mataliin yläkaappeihin on integroitu Manila Plus -valot, jotka valaisevat allastasoa. Istuinpenkki tarjoaa myös säilytystilaa. Alpinvalkoinen Motion-kaapisto mattapintaisilla ovilla tuo kodinhoitohuoneeseen raikkaan yleisilmeen.

Wc-tilat

Suuren wc-tilan ja vieras-wc:n allaskaappien sokkelivalaistus on tyylikäs ratkaisu.  Allaskaappien vetimetön muotoilu lisää tilan tuntua, ja Passion-kaapiston korkeakiiltoinen pinta alpinvalkoisessa sävyssä heijastelee kauniisti valoa.

Olohuone

Olohuoneen mediaseinällä on Passion-malliston alpinvalkoinen tv-taso, jossa on kolme suurta vetolaatikkoa. Korkeakiiltoinen pintamateriaali tuo tv-tasoon modernia tyylikkyyttä.

Vaatehuone

Päämakuuhuoneen takana sijaitsee monipuolinen walk-in-closet, eli tilava vaatehuone. Kahdesta vastakkaisesta kaappiseinästä muodostuva säilytystila kohoaa lattiasta kattoon aina 3,5 metriin asti. Vaatehuoneen kaapistossa on keittiöstä tuttu Chance-kaapisto mustalla tammikuosilla.

Eteinen

Noblessan kiintokalusteita löytyy myös Villa Havetin eteisestä, jossa taustavalaistu tankohyllyjärjestelmä tuo tilaan käytännöllistä lisävalaistusta.

Kohde 24: Lilla Hygge kutsuu rentoutumaan

Lilla Hyggessä asuvat Hannele ja Markus Lampela sekä perheen kaksi poikaa. Kahteen kerrokseen rakennettu puutalo on muuttovalmis Dekotalo, jonka alakerrassa on 159 neliötä ja yläkerrassa upean kattoterassin ansiosta 184 neliötä. Seuraa rakennusprojektia Instagramissa.

Vaaleilla sävyillä sisustettu Lilla Hygge yhdistelee kauniita luonnonmateriaaleja, puupintoja ja metallisia yksityiskohtia. Kalustesuunnitelmat teki Jenni Pitkänen Noblessa Vantaan myymälästä. Lilla Hyggen valaistuksessa huomioitiin monipuoliset valonlähteet.

Lue asiakastarina »

Keittiö

Talon yläkerrassa sijaitsevassa keittiössä on Noblessan Divine-kaapisto, jonka mineraalinvihreät pinnat saavat kontrastia työtasojen vaaleasta tammikuosista. Mattapintaisessa kaapistossa on sormenjälkiä hylkivä pinnoite, mikä on välttämättömyys lapsiperheen arjessa. Keittiön kaapistoissa on integroitu led-valaistus. Asukkaiden toiveena oli kestävä, käytännöllinen ja viihtyisä keittiö, jonne on helppo kokoontua ystävien ja sukulaisten kesken.

Yläkerran makuuhuone

Yläkerran makuuhuoneessa on rauhoittavan vedenvihreä kaapisto, joka on Noblessan Motion-mallistoa sävyssä Aqua.

Alakerran makuuhuoneet

Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, jotka sisustettiin Noblessan valkoisilla Viva-kaapeilla.

Eteinen

Eteisen korkeat kaapit ihastuttavat karkkimaisella Aqua-sävyllä. Mustat metallivetimet viimeistelevät kokonaisuuden.

Alakerran wc

Talon alakerran wc-tilassa on Noblessan hiekansävyinen Divine-kaapisto. Sanremo-tammikuosin allastaso lisää sisustuksen luonnonläheistä tunnelmaa.

Yläkerran wc

Yläkerrassa sijaitseva wc sisustettiin Chance-malliston kaapilla, jossa on näyttävä Havana-tammikuosi. Kaksi vetolaatikkoa tuo säilytystilaa tavaroille, ja allastason alle on jätetty oma tila pesukoneelle.

Kodinhoitohuone

Lilla Hyggen kodinhoitohuoneessa on Noblessan suosittu Divine-kaapisto hiekan sävyssä. Ovien ultramattapinta korostaa pehmeän luonnonläheistä sisustusta, ja työtasoihin valittu Sanremo-tammikuosi viimeistelee kokonaisuuden.

Kohde 16: WisdomHouse säteilee viisautta

Tommy Hellsten palasi WisdomHousen myötä lapsuutensa maisemiin Loviisaan. Upea CLT-talo atriumpihalla muokattiin Finnlogin aiemman talomallin pohjalta. Hellsten ihastui vuonna 2020 Tuusulan Asuntomessuilla esiteltyyn Hetena-taloon niin, että innostui omaan rakennusprojektiin. Seuraa rakennusprojektia Finnlogin nettisivuilla.

WisdomHousen keittiön ja muiden tilojen kalustesuunnitelmat teki Mona Lönnroth Noblessa Porvoon myymälästä. Valaistus viimeistelee WisdomHousen sisustuksen.

Lue asiakastarina »

Keittiö

Keittiössä on Noblessan näyttävä Idea-kaapisto mustalla betonikuosilla. Keittiössä on myös useita lasiovellisia kaappeja, joiden mustat lasit ja alumiinikehysovet tuovat tilaan teollista tunnelmaa. Keittiön kaapistossa on integroitu led-valaistus.

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneessa on Noblessan taupe-harmaa Divine-kaapisto sormenjälkiä hylkivällä pinnoitteella. Monipuolinen valaistus helpottaa tilassa työskentelyä. Vitriinikaapissa ja yläkaappien alapinnassa on led-spotit. Kaikissa valoissa on himmentimet ja värinsäätö sopivan valon sävyn ja kirkkauden säätämiseen.

Vieras-wc

Vieras-wc sijaitsee eteisessä, ja siellä on kodinhoitohuoneen tapaan Divine-kaapisto taupe-harmaassa sävyssä.

Makuuhuoneen ja saunatilojen wc

WisdomHousen makuuhuoneessa on näyttävä tupla-altailla varustettu taso, jonka alla on Noblessan mustat Divine-vetolaatikot. Talon saunatiloissa sijaitsevassa pienessä wc:ssä on myös musta Divine-allaskaluste.

Kohde 21: Karpalo on perinteitä kunnioittava koti

Karpalonpunainen väri vastaanottaa vieraat messutalossa, jonka nimi on osuvasti Karpalo. Metsän läheisyyteen rakennettu Karpalo toistaa myös sisustuksessa luonnonläheisiä sävyjä. Rakennuttajat Anne Strandberg ja Tommy Granlund toivoivat kotiinsa kutsuvaa keittiötä, johon mahtuu myös ruokapöytä.

Karpalon keittiön suunnitteli Mona Lönnroth Noblessan Porvoon myymälästä, ja valaistus on isossa roolissa Karpalon sisustuksessa.

Lue asiakastarina »

Keittiö

Keittiössä Noblessan vihreät Divine-kaapit tuovat mieleen havujen vihreät sävyt, ja sopivat siksi ihanasti Karpalon metsäiseen tunnelmaan. Keittiöön saatiin mukava kokoontumispiste niemekkeellä ja sen yhteyteen sijoitetulla aamiaiskaapilla. Keittiöön tulee luonnonvaloa kahden ikkunan ansiosta, mutta myös työskentelyvaloihin kiinnitettiin erityistä huomiota. Noblessan vetimettömässä Line N -keittiössä valot on sijoitettu tasojen sekä seinäkaappien alle. Kaikkien valojen kirkkautta ja väriä voi himmentää itse.

Kodinhoitohuone

Vihreä voi tuntua rohkealta väriltä, mutta todellista väri-ilottelua on talon muissakin tiloissa. Kodinhoitohuoneessa hehkuu Noblessan ruosteenpunainen Divine-kaapisto.

Yläkerran wc

Yläkerran wc-tiloissa valkoinen Sensation-kaapisto sai rinnalleen Tulikiven upeat vihreäkuvioiset Verde Guatemala -marmorilaatat.

Vieras-wc eteisessä

Talon vieras-wc sijaitsee eteisessä. Allaskaapissa on aitoa puunsyykuviointia muistuttava Havana-tammikuosi, joka tuo tilaan luonnonläheistä tunnelmaa.

Kylpyhuoneen wc

Kylpyhuoneen yhteydessä sijaitsevassa wc:ssä on grafiitinmusta Divine-allaskaappi. Sormenjälkiä hylkivä pinnoite pitää allaskaapin siistintä ja helppohoitoisena.

Lue lisää Loviisan Asuntomessujen sivuilta »

Noblessan kesäkiertue avaa ovet suomalaisten keittiöremontteihin »