Noblessa-keittiöt Äänekoski

noblessa-aanekoski.jpg

Osoite

Kauppakatu 12
44100 Äänekoski
Reitti

Avoinna

PäiväAvoinna
tänäänsuljettu
ma–pe10–17

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteydenotto

Henkilökunta

Marja Kolari

Marja Kolari

Myynti ja suunnittelu
Sanna Mäkelä

Sanna Mäkelä

Myynti, suunnittelu ja sisustussuunnittelu
Opintovapaalla 31.5.2024 asti.
Tommi Kolari

Tommi Kolari

Asennus- ja remonttipäällikkö

Saapuminen myymälään

Saapuminen julkisilla

Myymälämme sijaitsee pääkadun varrella osoitteessa Kauppakatu 12. Meille pääset sujuvasti myös bussilla. Lähin pysäkki on noin 100 metrin päässä myymälästä.

Saapuminen autolla

Tuletpa Kotakennääntietä, Äänekoskentietä tai Suolahdentietä niin saavut Viiskulman liikenneympyrään. Käänny ympyrästä kohti Kauppakatua ja jatka eteenpäin noin 400 metriä. Myymälä näkyy vasemmalla.

Pysäköinti

Autolla saapuvat asiakkaat voivat pysäköidä autonsa myymälämme edessä sijaitseville maksuttomille kadunvarsipaikoille.

Kauppiaiden tarina

Marja ja Tuomo Kolari. Kuva: Kasper Garam

Perheyritys tuo vahvaa osaamista keittiöalalle

Tuomo ja Marja Kolarin Noblessa-keittiömyymälöissä Jyväskylässä ja Äänekoskella on keittiöalan osaamista jo toisessa polvessa. Tuomo toimii molempien myymälöiden kauppiaana ja tekee myynti- ja suunnittelutyötä Jyväskylän myymälässä. Äänekosken myymälässä vetovastuu on Marjalla. Äänekoskelaispariskunnan pojat Tommi ja Jesse Kolari ovat korvaamaton apu keittiöasennusten ja tekniikan asiantuntijoina.

Uransa alussa Tuomo Kolari ehti toimia puuseppänä 23 vuoden ajan ja oppi silloin keittiöasennustyöt kädestä pitäen. Tämän jälkeen hän työskenteli seitsemän vuotta keittiöedustajana ennen Noblessa-kauppiaaksi ryhtymistään.

– Keittiösuunnittelussa siitä on todella paljon apua, kun osaa ottaa huomioon tietynlaisia asioita, mitä asennusvaiheessa voi tulla vastaan.

Kun jo suunnitteluvaiheessa varmistetaan, että esimerkiksi kaappien oville ja laatikostoille jää riittävästi tilaa avautua, eikä esimerkiksi jääkaappia asenneta liian ahtaaseen nurkkaan, keittiö toimii varmasti ongelmitta myös käytännössä. Silloin ei myöskään jää aihetta reklamaatioille, kun keittiöremontit hoituvat kerralla maaliin aina suunnittelusta asennusvaiheeseen asti.

Asennusosaamista jo toisessa polvessa

Perheen todellinen asennustaituri on Tuomon ja Marjan vanhin poika Tommi Kolari, joka työskentelee sekä Jyväskylän että Äänekosken Noblessa-myymälöissä asennus- ja remonttipäällikkönä. Hänen alaisuudessaan työskentelee useita ammattitaitoisia asentajia, ja hän pitää asennuskoulutuksia myös muiden Noblessa-myymälöiden asentajille.

Sen lisäksi Tommi tekee asennustyöt käytännössä Suomen kaikkiin Noblessa-myymälöihin. Hän on tehnyt asennuksia myös Ruotsin ja Viron myymälöissä.

– Vientiä olisi muuallekin, mutta ei määräänsä enempää ehdi tehdä, Tuomo Kolari sanoo.

Myös perheen nuorin poika Jesse Kolari työskenteli aiemmin keittiöasennusten parissa, mutta nyt hän toimii Jyväskylän myymälässä teknisenä asiantuntijana, suunnittelijana ja myyjänä.

– Aina jos tarviketoimituksista tulee jotain kysyttävää, soitan Jesselle, ja aina löytyy ratkaisu.

Sekä Jyväskylän että Äänekosken myymälässä esillä on noin kuusi erilaista mallikeittiötä sekä muutama kylpyhuone- ja liukuoviryhmä. Lisäksi myymälöissä pääsee tutustumaan kaikkiin ovi- ja vedinmalleihin ja useimpiin muihin saatavilla oleviin materiaaleihin. 

Asiakaskunnassa näkyy elämän koko kirjo nuorista pareista lapsiperheisiin ja eläkeläisiin, joten kysyntää on monenlaisille keittiöille. Asiakkaiden ansiosta jokainen työpäivä on erilainen, ja se pitää myös kauppiaan mielen virkeänä.

– Ei ole sellaista päivää ollut, että olisi harmittanut lähteä töihin.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Iltalehdessä 17.3.2023 Alma Brand Studion toteuttamana Kaupallinen yhteistyö -juttuna.

Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.