Noblessa-keittiöt Lappeenranta

Osoite

Kirkkokatu 14
53100 Lappeenranta
Reitti

Avoinna

PäiväAvoinna
tänäänsuljettu
ma–pe10–17

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteydenotto

Henkilökunta

Pirketta Sjöroos

Pirketta Sjöroos

Kauppias, suunnittelu ja myynti
Martin Sjöroos

Martin Sjöroos

Suunnittelu ja myynti
Riitta Tella

Riitta Tella

Suunnittelu ja myynti

Kauppiaan tarina

Kuva: Kasper Garam

Kalustekaupoille kaupungin keskustaan vaikka kesken työpäivän

Asiakkaiden keittiötarpeet ovat erilaisia, ja Lappeenrannassa asiakaskunta koostuu niin remontoijista kuin uudisrakentajistakin. Myymälä sijaitsee keskellä kaupunkia Lappeenrannan keskustassa. Loistavan sijainnin takia paikan päälle voi piipahtaa vaikkapa kesken työpäivän. 

– Tehtaamme panostaa uutuuksien kehittelyyn ja vuosittain mallistoon tulee raikkaita ideoita, trendien mukaisia värejä sekä teknisiä ratkaisuja. Meillä on tarjota asiakkaalle aina jotain uutta ja erilaista, kertoo Lappeenrannan Noblessa-kauppias Pirketta Sjöroos.

Sjöroosilla on sisustussuunnittelijan tutkinto sekä vuosien kokemus kalusteiden parissa, mikä antaa vahvan pohjan keittiöiden suunnitteluun.

– Tärkeintä on, että keittiö on käyttäjänsä mielestä kaunis ja toimiva.

Paikallisena yrittäjänä Sjöroos tekee yhteistyötä alueen parhaiden kalusteasentajien, puuseppien ja sähkö- ja putkialan ammattilaisten kanssa.

– Asiakas saa meiltä halutessaan koko keittiön asennuksineen avaimet käteen -periaatteella.

Millainen kokki, sellainen keittiö

Sjöroos on suunnitellut myös oman kotinsa Noblessa-keittiön. 

– Omaa keittiötä suunnitellessa oli vaikeinta päättää, mitkä materiaalit ja mekanismit haluan keittiööni Noblessan laajasta valikoimasta, hän kertoo.

Toiveena oli luoda ajaton ja harmoninen ilme, jolla yhdistää oman kodin eri tilat toisiinsa. Sjöroos päätyi vetimettömään Line N -keittiöön. Oveksi hän valitsi suosikkimallinsa Divinen, jonka sormenjäljet häivyttävä anti fingerprint -pinnoite on sekä kaunis että helppohoitoinen.

Lisää näyttävyyttä keittiöön haettiin tarkoin mietityllä valaistuksella. Valaistus ryhmiteltiin käyttötarkoituksen mukaan neljään eri ryhmään, jotka toimivat yhdellä kaukosäätimellä. Säätimestä ohjataan myös valojen voimakkuutta ja värisävyä.

– Toivelistallani oli ensimmäistä kertaa valkoiset keittiön tasot. Valitsin mallistomme Epic White kvartsitason sekä työtasoksi että välitilamateriaaliksi. Valinta on kauneudessaan ja helppohoitoisuudessaan ollut täydellinen. Ja kyllä, meillä kokataan lähes päivittäin!

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Iltalehdessä 17.3.2023 Alma Brand Studion toteuttamana Kaupallinen yhteistyö -juttuna.

Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.