Noblessa-keittiöt Lohja

Osoite

Laurinkatu 34
08100 Lohja
Reitti

Avoinna

PäiväAvoinna
tänäänsuljettu
ma–to10–17
pe10–15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteydenotto

Henkilökunta

Oskar Eriksson

Oskar Eriksson

Myymäläpäällikkö/Butikschef
Jag betjänar er även på svenska
Antti Willström

Antti Willström

Kauppias, suunnittelu ja projektimyynti

Saapuminen myymälään

Saapuminen julkisilla

Myymälämme sijaitsee Lohjalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille pääsee sujuvasti kaikilla lähibusseilla, jotka pysähtyvät Lohjan linja-autoasemalla. Linja-autoasemalta on vain 200 metrin kävely myymälään. Linja-autoaikataulut löytyvät Matkahuollon sivuilta.

Saapuminen autolla

Myymälämme sijaitsee Lohjan ydinkeskustassa osoitteessa Laurinkatu 34, 08100 Lohja.

Pysäköinti

Autolla saapuvat asiakkaat voivat pysäköidä auton myymälämme edessä sijaiseville maksuttomille pysäköintipaikoille Laurinkadun varteen ja Prisman maksuttomaan pysäköintihalliin, joka on kadun toisella puolella. Katso sijaintimme Google-kartalta.

Kauppiaan tarina

Unelmakeittiö saa olla värikäs

Helppohoitoisuus on keittiötä etsivän asiakkaan toivelistalla usein yksi tärkeimmistä vaatimuksista. Sormenjäljet eivät saa näkyä kaapinovissa, ja roiskeet on pystyttävä pyyhkimään helposti pois. Näin kertoo Noblessan Hyvinkään-myymälän kauppias Antti Willström, joka luotsaa myös tuotemerkin Lohjan, Riihimäen ja Järvenpään myymälöitä.

Valkoisen valtakausi on keittiökaupoilla hiipunut. Willströmin liikkeissä valkoisia keittiöitä myydään nyt jopa 70 prosenttia vähemmän kuin aikaisemmin.

– Tilalle on tullut harmaata ja hiekan sävyjä. Rohkeampiakin värejä kysytään paljon, esimerkiksi sinistä, vihreää ja punaista. Myös valon sävyn säädöillä ja himmennyksillä voi saada koko keittiön näyttämään ihan toisenlaiselta.

Yksilöllistä avaimet käteen -palvelua

Keittiöasiakkaat ovat alueella monimuotoinen joukko, johon mahtuu niin ensiasunnon ostajia kuin eläkeläisiä. Niinpä asiakkaille ei tarjota yhtä valmista ratkaisua, vaan jokaisen toiveet pyritään toteuttamaan yksilöllisesti.

– Se on Noblessan tuotevalikoiman avulla mahdollista, koska esimerkiksi erilaisia runkovaihtoehtoja ja kaappiratkaisuja on tuotemerkillä lähes kolme tuhatta, Willström kertoo. 

Halutessaan asiakas voi tilata koko keittiöremontin yhdestä paikasta suunnittelusta toteutukseen asti. Avaimet käteen -vaihtoehto on helppo ja nopea, koska parhaimmillaan vanhat kaapit on viety pois ja keittiö taas käyttökunnossa jopa viikossa. Toki halutessaan voi ostaa pelkät kaapit ja asentaa ne itse.

Paikallisten alihankkijoiden, kuten kalusteasentajien, putki- ja sähköasentajien, maalareiden, logistiikkayritysten ja muiden alan ammattilaisten kautta tuodaan paikkakunnalle myös huomattava määrä työllisyyttä ja veroeuroja.

– Itse keittiö katsotaan millilleen useaan kertaan läpi sekä meillä että Saksan tehtaalla, ennen kuin se menee tuotantoon. Toimitusaika on tällä hetkellä keskimäärin 3–5 viikkoa, mikä on lyhyt aika, kun kyse on mittatilauksena tehdyistä keittiöistä.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Iltalehdessä 17.3.2023 Alma Brand Studion toteuttamana Kaupallinen yhteistyö -juttuna.

Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.