Asuntomessut Naantalissa:
Noblessan upeat messukeittiöt
Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »

Noblessan ainut­laatuiset messu­kohteet Naantalissa

Tervetuloa Asuntomessuille Naantaliin! Tänä vuonna messukoteja ihastellaan upealla Luonnonmaan saarella, jonka metsäisen kalliomaaston lomaan on kohonnut toinen toistaan näyttävämpiä koteja. Noblessan modernit keittiöt ovat esillä kohteissa Torppa Rauhala (kohde 19) ja Koti Neulanen (kohde 29).

Asuntomessut pidetään Naantalissa 15.07.–14.08.2022. Messut ovat auki päivittäin klo 10–18. Poikkeuksena ovat artisti-illat torstaisin, jolloin portit suljetaan vasta klo 20.30. Tarkemmat tiedot Asuntomessujen sivuilla.

Kohde 19: Torppa Rauhala

Asuntomessujen merelliset maisemat kutsuvat rakentamisesta ja sisustamisesta kiinnostuneet messuvieraat Naantaliin!

Asuntomessukohde Torppa Rauhala sisustettiin Noblessan kiintokalusteilla lähes katosta lattiaan. Vuononsininen keittiö on upea ilmestys taustalla avautuvaa maisemaa vasten, ja Noblessan kalusteratkaisuja löytyy keittiön lisäksi myös talon eteisestä, kodinhoitohuoneesta, olohuoneesta ja wc-tiloista. Klikkaa ja lue Torppa Rauhalan keittiötarina »

Katso Torppa Rauhalan esittelyvideo

Torppa Rauhalan vuononsininen keittiö on todellinen katseenvangitsija. Keittiön lisäksi Noblessan kiintokalusteilla sisustettiin myös talon olohuone, eteinen, kodinhoitohuone ja wc-tilat.

Keittiö

Vuononsininen Divine-kuosi on paitsi tyylikäs myös käytännöllinen, sillä siinä on sormenjälkiä hylkivä pinnoite. Kullanväriset vetourat viimeistelevät vetimettömän kaapiston ilmeen. Keittiön lisäksi siniset kaapistot toistuvat kodin eteisessä ja olohuoneessa.

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneeseen valittiin Viva-ovimalli hiekan värisenä. Kodinhoitohuoneen kalustus huomioi myös perheen kaksi koiraa, joiden hihnoille, ruokakupeille ja tarvikkeille on kaapistoissa omat tilansa.

WC

Kodin wc-tilaan ja pesuhuoneeseen valittiin Viva-ovimalli hiekan värisenä. Alakerran wc:n allaskaapissa on myös Viva-ovet, mutta tällä kertaa tummanharmaassa laavan sävyssä.

Eteinen

Eteisessä on liukuovet mustin kehyksin ja kirkkaalla peilillä. Eteisen penkissä toistuu keittiöstä ja olohuoneen tv-tasosta tuttu tummansininen väri.

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Kohde 29: Koti Neulanen

Koti Neulasen modernin musta keittiö saa kontrastia vaaleasta puukuosista. Kaapiston XL-runkokorkeuden lisäksi myös kodinkoneiden korotettu asennus takaa hyvän ergonomian pitkille käyttäjille. Tilavassa keittiössä on leveä saareke ja aamiaispiste tuoleineen. Lasiovet ja -paneelit tuovat tyylikästä kiiltoa mattamustan kaapiston rinnalle.

Lue Koti Neulasen keittiötarina

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hae rahoitusta ennakkoon

Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »