Uutuusmalliston ostajalle
Kodinkoneet -50 %
Kampanja-aika 8.5. – 18.6.2023
Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »

Uutuus­malliston ostajalle kodin­koneet -50 %

Tämä kampanja on päättynyt.

Laadukkaat kodinkoneet viimeistelevät unelmiesi keittiön. Yhdistele vapaasti eri merkkejä useammalta valmistajalta, sillä Noblessa-keittiöiden runkoratkaisut sopivat monipuolisesti eri kodinkonemerkeille. Kaikki Noblessan kodinkonemalliston tuotteet ovat Suomessa hyväksyttyjä, ja myös niiden lisälaitteet ja huolto toimivat Suomessa.

Tarjoamme nyt uutuusmallistomme keittiön ostajille kodinkoneet -50 %. Saat siis täysin kokkausvalmiin keittiön helposti yhdellä kertatoimituksella!

Kampanja on hyödynnettävissä 8.5.–18.6.2023 uusiin keittiötilauksiin, joiden arvo on yli 6000 euroa. Kodinkoneiden alennus annetaan 6000 euroon asti. Etu koskee Noblessan kodinkonemallistoa. Alennus on otettu huomioon esimerkkihinnoissa, jotka sisältävät kaapistot, työtasot, kodinkoneet, altaan ja liesikuvun. Alennus ei koske asennustyötä.

Noblessa tuo uutta mukavuutta arkeen

Noblessa tuo tänä vuonna koteihin uusia viihtymisen mahdollisuuksia. Luonnonläheiset kuosit, rauhoittavat mattapinnat, harmoninen värimaailma ja nerokkaat säilytysratkaisut luovat keittiöstä paikan, jonne tullaan viihtymään.

Divine mineraalinvihreä 11 940 € tai 203 €/kk

Mineraalinvihreä Divine-kaapisto on pysäyttävä näky missä tahansa tilassa. Upean mattapintaiset ovet ja vedinurien hienostunut kullanhohto luovat yhdessä näyttävän kokonaisuuden, joka ilahduttaa vuosia eteenpäin.

Shape vuononsininen 7100 € tai 121 €/kk

Shape-keittiön maalaishenkiset kehysovet saavat modernia ilmettä vuononsinisen uutuusvärin ansiosta. Tämän keittiön kohdalla voidaankin jo puhua todellisesta maalaiseleganssista! Perinteiset nuppivetimet ja saarekkeen sekä tason näyttävät puukuosit viimeistelevät kokonaisuuden.

Motion musta 7940 € tai 135 €/kk

Noblessan musta Motion-keittiö tuo särmää sisustukseen. Kaapiston ovissa on supermatta pinta, joten ne tuntuvat ja näyttävät silkkisen pehmeiltä. Jos haluat mukaan pientä kontrastia, valitse oviin vaaleat tammivetimet.

Cristal alpinvalkoinen 11 350 € tai 193 €/kk

Ajattoman moderni Cristal-keittiö sopii skandinaaviseen sisustukseen. Valkoisissa kaapeissa on sileä, lasia muistuttava pinta, joka tuo keittiöön ajatonta tyyliä. Vaalea puukuosi on hyvä pari valkoisille kaapeille. Cristal-ovimallia saa niin vetimellisenä kuin vetimettömänä Line N –versiona.

Scala terra-harmaa betonikuosi 6637 € tai 113 €/kk

Terra-harmaa betonikuosi tekee tästä Scala-keittiöstä modernin rouhean. Betonikuosi jäljittelee aidon betonin karkeaa ja tekstuurista pintaa, ja se kestää hyvin myös naarmuja ja pieniä kolhuja. Vaalean puukuosin työtasot lisäävät teolliseen tunnelmaan lämmintä luonnonläheisyyttä.

Idea alpinvalkoinen 7860 € tai 134 €/kk

Pienempiinkin keittiöihin sopiva Idea-kaapisto on kotikokin unelma. Keittiön minimalistinen muotoilu ja valkoinen väri luovat raikkaan ilmeen, joka sopii monenlaisiin koteihin. Moderni Idea-keittiö tarjoaa toimivaa työskentelytilaa ja XL-mitoituksen ansiosta myös runsaasti säilytystilaa.

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Kokkausvalmis keittiö

Jokainen Noblessa-keittiö on suunniteltu käyttäjän mittojen mukaan ergonomiseksi kokonaisuudeksi. Kaappien räätälöity runkokorkeus takaa hyvän työskentelyasennon, ja laitteiden harkittu sijoittelu säästää turhalta kumartelulta tai kurkottelulta.

Yksilöllinen keittiöpaketti luodaan aina asiakkaan toiveiden mukaan ja toimitetaan yhtenä kertatoimituksena kodinkoneineen suoraan kotiovelle. Nauti Noblessan kokkausvalmiista keittiöstä!

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hae rahoitusta ennakkoon

Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »