Noblessa kalustaa
Kotoisan koteja
Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »

Noblessa kalustaa Kotoisan koteja

Noblessa on remontointi- ja sisustusohjelma Kotoisan vuoden 2024 yhteistyökumppani. Kotoisan 6. kausi starttaa MTV3:lla huhtikuussa.

Kotoisan uudella tuotantokaudella luvassa on uskomattomia muutoksia niin kotien sisätiloissa kuin pihoillakin. Aiemmilta kausilta tuttu sisustussuunnittelija Seija Strand palaa suosikkisarjaan, ja hänen kanssaan suunnitteluparina toimii Vilja Schepel. Lumoavia pihoja loihtivat Helga Andersson ja Arto Kontio. Katso Kotoisan uudet jaksot 1.4.2024 alkaen MTV3-kanavalla, MTV Avalla ja MTV Katsomossa.

Noblessa mukana Kotoisan uudella kaudella

Kotoisan muutoskohteet uudistuvat katosta lattiaan ammattilaistiimin käsissä. Samalla ahtaat, epäkäytännölliset ja vanhentuneet sisustukset sekä tilaratkaisut muuttuvat moderneiksi, tyylikkäiksi ja toimiviksi. Noblessan kalusteet tuovat koteihin paljon lisää säilytystilaa, viimeisintä teknologiaa sekä kauniita ja kestäviä materiaaleja. Keittiön lisäksi muutoskohteissa uudistetaan kodin muita tiloja, kuten eteinen, kylpyhuone ja työhuone.

Jaksokohtainen sisältö päivittyy ensiesityksen jälkeen.

Kohdekuvat: MTV / Maru Lemmetty

Kasarikartanon päivitys

Kotoisa-sarjan uusi kausi starttaa mykistävällä kasarilukaalin muutoksella! Valtterin ja Hannan keittiö ja olohuone modernisoidaan nykyhetken vaatimuksien mukaisiksi, mutta talon kartanohenki säilyttäen.

Sisustussuunnittelija Seija Strand sai muutoksen suunnitteluun apua Noblessa Herttoniemen myymäläpäällikkö Eva Paukkerilta, joka vinkkaa muutoskohteen kohokohdista:

– Noblessalta saa keraamisen työtason marmorikuosilla myös laminaatista valmistetut välitilapaneelit. Näin saadaan pöytätasoihin keraamisen tason huikeat ominaisuudet ja silti edullisesti välitilaan samaa kuosia laminaatin muodossa. Perinteisesti jos keraamista tasoa nostetaan myös seinille, nousee kokonaisuuden hinta huomattavasti.

Saarekkeen työtasoksi valittiin kestävät ja todella näyttävät keraamiset tasot vaalealla Venato Bianco -marmorikuvioinnilla.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-1-03-keraamiset-tasot-1920x1280.jpg

Työtasojen marmorikuviointi jatkuu tyylikkäästi myös välitilapaneeleihin. Näkymä on yhtenäinen, vaikka materiaali vaihtuu välitilassa laminaatiksi.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-1-04-marmorikuvioidut-tyotasot-1920x1280.jpg

Keittiön materiaaleihin haettiin kontrasteja 80-luvun tyyliin. Remontissa keittiötä suurennettiin huomattavasti, jolloin saatiin aamiaispiste ja saareke olohuoneen puolelle.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-1-05-aamiaispiste-ja-saareke-1920x1280.jpg

Satiininharmaa Motion-kaapisto luo rauhoittavan yleisilmeen keittiöön, joka avautuu olohuoneeseen.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-1-01-motion-kaapisto-1280x1920.jpg

Mustassa saarekkeessa on Tempo-malliston kehysovet. Saman malliston valkoisesta ovesta valmistettiin olohuoneen puolelle myös TV-taso.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-1-02-musta-saareke-1280x1920.jpg

Latautumispaikka arkeen

Kotoisan kolmannessa jaksossa kurkistamme Tapanin ja Anssin kellarikerrokseen, joka on jäänyt vähäiselle käytölle. Mittavassa remontissa kellaritilat uusitaan lattiasta kattoon, ja myös tekniselle tilalle löytyy täysin uusi käyttötarkoitus.

Noblessa Herttoniemen myymäläpäällikkö Eva Paukkeri avusti Kotoisan tiimiä kalusteratkaisuissa ja nimesi sisustuksesta oman suosikkinsa:

– Tässä kodissa kiinnittäisin huomiota Noblessan upeaan ja valaistuun Sign Emotion -avohyllyjärjestelmään, joka toimii vähintään yhtä hyvin kodinhoitohuoneessa kuin keittiössäkin! Tankoon saa integroitua niin pistorasioita, avohyllyjä, magneettitauluja kuin talouspaperirullatelineitäkin ja vaikka mitä muuta.

Kauniin vaalea kodinhoitohuone syntyi entiseen tekniseen tilaan. Noblessan alpinvalkoiset Divine-kaapistot sopivat vetimettömän muotoilunsa ansiosta minimalistiseen tyyliin. XL-runkokorkeus lisää kaapiston säilytystilaa.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-3-01-divine-kaapistot-1920x1280.jpg

Yläkaappien alapintaan integroitu valaistus sekä seinälle kiinnitettävä, taustavalaistu Sign Emotion -tankojärjestelmä tuovat tilaan tehokasta työskentelyvaloa. Työtasot ovat 16 mm paksuista valkoista laminaattia.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-3-02-sign-emotion-1920x1280.jpg

Noblessan vetimetön Line N –mallisto jatkuu myös kylpyhuoneessa, jonka kaapistoon valittiin Chance-sarjan Nero-tammikuosi. Mallistomme uusi, puoli-integroitava allas korostuu kauniisti sisustuksessa.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-3-03-chance-nero-tammikuosi-1920x1280.jpg

Kylpyhuoneen vetimettömän allaskaapin musta puunsyykuviointi saatiin valaistuksella hienosti esille.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-3-04-vetimeton-allaskaappi-1280x1920.jpg

Uudiskohde kotoisaksi

Kotoisan viidennessä jaksossa Niko Saarinen kaipaa uudiskohteestaan persoonallisempaa kotia, joka on suunniteltu juuri hänelle. Kun kaikki asunnossa on uutta, täytyy muutostyötkin tehdä huolellisesi jo olemassa olevaa säästäen. Kotoisan tiimille heitetään suuri haaste, kun Niko toivoo kotinsa muuntautuvan täysin tunnistamattomaksi!

Tämän kohteen kalustesuunnittelussa Kotoisan tiimiä auttoi Noblessa Vantaan myymäläpäällikkö Jenni Pitkänen. Hän kehottaa katsojia huomioimaan etenkin kodin monipuoliset säilytysratkaisut sekä upean valaistuksen, joka toteutettiin esimerkiksi Noblessan taustavalaistulla Backlight-hyllyköllä:

– Seija Strandin suunnitelmien puhtaaksi piirtäminen, tilaaminen, toimittaminen, remontti ja asennus – sujui kuin tanssi! Yhteistyömme oli mutkatonta, ja remontin ansiosta tähän kotiin saatiin todella paljon lisäsäilytystilaa sekä näyttävää valaistusta.

Keittiöksi valittiin Noblessan vetimetön Line N -keittiö Esprit-mallistosta. Valkoiset ja kiiltävät ovipinnat lisäävät keittiöön avaruutta, valkoinen kvartsitaso täydentää kokonaisuuden.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-5-01-keittio-1920x1280.jpg

Saarekkeen yli avautuu näkymä olohuoneen puolelle. Saareke toimii kätevänä tasona esimerkiksi juhlatarjoiluille.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-5-03-saareke-ja-olohuone-1920x1280.jpg

Backlight-hylly on olohuoneen upea katseenvangitsija, jonka taustavalaistus nostaa tavarat näyttävästi esiin.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-5-04-backlight-hylly-1920x1280.jpg

Saarekkeesta tehtiin säilytystilan lisäksi myös ruokapöytä, ja sen yhteydessä on kaksi istumapaikkaa.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-5-02-saareke-1280x1920.jpg

Sokkelivalo on hauska idea korkeaan kaapistoon ja se keventää suuren kaappiseinän ilmettä.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-5-06-sokkelivalo-1280x1920.jpg

Kylpyhuoneen kaapit ovat Chance-malliston mustaa tammikuosia, ja niissä on musta uravedin. Lisäsäilytystilaa saatiin pyykkikoneen päälle asennetulla erikoiskomerolla, ja tilassa on myös Noblessan malliston erillinen pyykkikorikaappi, allaskaluste ja peilikaappi ylävalolla.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-5-08-kylpyhuone-1280x1920.jpg

Makuuhuoneen säilytystila maksimoitiin Noblessan näyttävillä lasiovikaapeilla, joiden sisävalaistus tuo tilaan kaunista, epäsuoraa valoa. Divine-malliston kaapeissa on harmoninen hiekan sävy.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-5-05-makuuhuone-1920x1280.jpg

Divine-malliston hiekan sävy näkyy myös olohuoneen tv-tasossa. Vetimettömän tason ovissa on pomppusalvat. Alta valaistu taso näyttää melkein leijuvan ilmassa.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-5-07-tv-taso-1920x1280.jpg

Parisuhdemuutos

Kotoisan kuudennessa jaksossa Silja ja Jari suunnittelevat muuttoa saman katon alle, mutta ensin perinteinen lapsiperheen asunto pitää muokata kahdelle aikuiselle sopivaksi kodiksi. Seija Strandin suunnittelupöydällä 80-luvun rivitaloasunto muuttuu moderniksi lemmenpesäksi, jonka sisustuksessa riittää rohkeita valintoja.

Noblessa Vantaan myymäläpäällikkö Jenni Pitkänen auttoi Kotoisan tiimiä toteuttamaan näyttävät kalustesuunnitelmat. Tässä kohteessa kannattaa huomioida etenkin keittiön ruosteenpunaiset alakaapit, jotka ovat Noblessan Divine-mallistoa:

– Tätä kohdetta jännitin varmaan eniten ihan värinkin suhteen, mutta turhaan. Kokonaisuudesta tuli todella onnistunut ja asiakkaatkin tykkäsivät – Hyvä Seija rohkeista valinnoista! Suunnittelussa oli omat haasteensa, mutta hyvin selätettiin kaikki ja loppuhan meni kuin vettä vaan – täydellisesti!

Keittiön lisäksi Noblessan kalusteilla tuotiin lisää säilytystilaa myös kodin ruokailutilaan, olohuoneeseen ja eteiseen.

Noblessan vetimetön Divine-keittiö luo vahvan kontrastin valkoisten yläkaappien ja ruosteenpunaisten alakaappien yhdistelmällä.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-6-01-divine-keittio-1280x1920.jpg

Paksu työtaso toimii kuin levennetty ikkunalauta ja luo viihtyisän aamiaispisteen keittiön ikkunan ääreen.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-6-03-paksu-tyotaso-1280x1920.jpg

Valaistu kahvipiste sijoitettiin kaappiseinän keskelle luotuun syvennykseen, joka on valaistuksen ansiosta sekä kaunis että käytännöllinen.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-6-04-valaistu-kahvipiste-1280x1920.jpg

Keittiön välitila on valaistu tehokkaasti yläkaappien alapintaan integroiduilla valoilla, ja kulman valaistut avohyllyt ovat upea yksityiskohta.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-6-02-keittion-valitila-1920x1280.jpg

Keittiön toisen seinän kalusteet ovat vähemmän syvät kuin toisella seinällä, jolloin kalusteiden väliin saatiin lisää liikkumatilaa, ja keittiö tuntuu suuremmalta.

noblessa-ajankohtaista-2024-04-kotoisa-jakso-6-05-kalusteiden-syvyys-1920x1280.jpg

Yksilöllisesti sinulle suunniteltu

Jokainen Noblessan kalustekokonaisuus suunnitellaan tarkasti toiveidesi mukaiseksi. Voit valita kaikki yksityiskohdat omaan kotiisi sopiviksi: värit, kaappikorkeudet, pintamateriaalit, kodinkoneet, säilytysratkaisut ja valaistusvaihtoehdot. Yksilölliset Noblessa-kalusteet tuovat kotisi sisustukseen kestävää, ajatonta ja vastuullisesti valmistettua tyyliä. Keittiösuunnittelijamme kertovat lisää unelmien keittiösi luomisesta lähimmässä Noblessa-myymälässä!

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hae rahoitusta ennakkoon

Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »