Kotoisia makuja kesäkeittiöön:
Kodinkoneita etuhintaan
Kampanja-aika: 8.5.–17.6.2024
Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »

Noblessan kesäedut: keittiön ostajalle kodinkoneita etuhintaan

Kesä on ihanteellista aikaa nauttia ulkoilmaruokailusta. Lämpimät säät houkuttelevat viettämään aikaa matkustellen tai mökillä rentoutuen, mikä on otollista aikaa kodin keittiön remontille. Tehtaamme ja toimituksemme rullaavat läpi kesän, ja palvelukokonaisuutemme asennuspalveluineen takaa stressittömän keittiön valmistumisen. Hoidamme kaikki keittiöremonttisi yksityiskohdat, jotta voit nauttia arkeen paluusta uudessa keittiössä. Tarjoamme nyt keittiön ostajalle valikoiman kodinkoneita etuhintaan.

Kodinkonetarjoukset ovat voimassa 8.5.–17.6.2024 uusiin keittiötilauksiin, joiden arvo on vähintään 6000 euroa. Alennus ei koske asennustyötä.

Kokkaa kotoisia makuja

Kun suunnittelet uutta keittiötä, pohdi puuttuuko tarpeellisia kodinkoneita tai olisiko koneiden sijoittelussa parantamisen varaa. Uudet kodinkoneet ovat energiatehokkaita ja ne kuormittavat ympäristöä vähemmän kuin vanhat koneet. Uusien laitteiden ominaisuudet tarjoavat uutta hauskaa ruoanlaittoon – ottaen huomioon myös turvallisuustekijät, kuten lapsilukot ja automaattiset virrankatkaisut. Kesäetuna tarjoamme valikoiman tasoliesituulettimia sekä Siemensin ja Boschin yksinmyyntimalleja edulliseen hintaan.

Tasoliesituulettimella parempaa sisäilmaa

Liesitasoon integroitu liesituuletin on keitto- ja paistoastioiden välittömässä läheisyydessä, mikä mahdollistaa tehokkaamman rasvan, höyryn ja hajujen poiston suoraan niiden syntypisteestä. Minimalistinen tasoliesituuletin sulautuu lähes saumattomasti työtasoon luoden siistin ja yhtenäisen ilmeen. Valitsetpa minkä tahansa tasotuulettimen, on sen alle tuleva kaappiyksikkö räätälöity valmiiksi tehtaallamme helpottaen asennustyötä.

Lue lisää tasotuulettimista »

Bora GP4U
1590 € (2450 €)

Bora GP4U:n keittohöyryjen kanssa kosketuksissa olevat osat on helppo irrottaa ja pestä tiskikoneessa. Myös ruostumattomasta teräksestä valmistettu rasvasuodatin kestää konepesua ja säilyttää alkuperäisen ulkonäkönsä kellastumatta. Lue lisää Bora GP4U:sta »

noblessa-ajankohtaista-2024-05-kotoisia-makuja-tasoliesituulettimet-bora-gp4u-1920x1280.jpg

Elica Nikolatesla FIT BL/A/60
1290 € (1820 €)

Tehokas ja kompakti Nikolatesla FIT soveltuu pieniin keittiöihin 60 cm leveydellään. Laitteen imuteho säätyy automaattisesti käytössä olevien keittoalueiden lukumäärästä ja tehosta riippuen. Tämä on laite niille, jotka eivät halua tinkiä huippulaadusta edes pienissä tiloissa.

noblessa-ajankohtaista-2024-05-kotoisia-makuja-tasoliesituulettimet-elica-nikolatesla-1440x960.jpg

XTRA Hob
1990 € (2580 €)

Xtra Hob -tasoliesituuletin lumoaa ennennäkemättömällä ulkoasullaan. Tuotteen innovatiivisuus näkyy myös laitteen helppokäyttöisyydessä: keskitetty ohjauspaneeli, automaattinen keittoastian tunnistus sekä automaattitila, joka ohjaa keittolevyjä ja liesituuletinta.
XTRAVENT373F80X

noblessa-ajankohtaista-2024-05-kotoisia-makuja-tasoliesituulettimet-xtra-hob-1920x1280.jpg

Siemensin yksinmyyntimallit

Siemens-kodinkoneissa yhdistyvät älykäs teknologia ja kaunis yksilöllinen ulkoasu. Saksalainen Siemens perustettiin vuonna 1847, ja yhteistyön tuloksena tietyt kodinkonemallit ovat saatavilla vain Noblessalta.

Siemens Pyrolyysiuuni
1190 € (1806 €)

Helppokäyttöinen valikko ja värikosketusnäyttö tekevät Siemensin uunin käytöstä sujuvaa ja miellyttävää. Valmiit automaattiohjelmat takaavat onnistuneen ruoanvalmistuksen – ja uuni kytkeytyy pois päältä, kun ruoka on valmista. HumidClean Plus -ohjelmalla uunin puhdistaminen onnistuu myös ruoanlaiton välissä. Älyuunin koko potentiaalin valjastat käyttöön HomeConnect-sovelluksella.
HB776G3B2S

noblessa-ajankohtaista-2024-05-kotoisia-makuja-siemens-pyrolyysiuuni-1920x1280.jpg

Siemens Astianpesukone
990 € (1550 €)

Siemensin tiskikoneen edistyksellinen tekniikka tarjoaa perusteellisen pesutuloksen. Automaattiohjelmien ansiosta saat aina sopivan pesuohjelman, pesitpä sitten herkkiä lasiastioita tai likaisia kattiloita. Tiskikoneen suuri sisätila vetää jopa 14 hengen astiaston. Energiatehokkaan rakenteensa ansiosta astianpesukone auttaa vähentämään sähkönkulutusta, ja lian määrän mittaavien antureiden ansiosta säätät vedenkulutusta.
SN95EX11CE/ SX95EX11CE

noblessa-ajankohtaista-2024-05-kotoisia-makuja-siemens-astianpesukone-1920x1280.jpg

Siemens Induktiotaso
1090 € (1670 €)

Kun ruoanlaitto edellyttää suuria kattiloita ja pannuja, voit combiZone-toiminnolla yhdistää kaksi pyöreää induktioaluetta suuremmaksi alueeksi. TouchSliderin avulla voit säätää keittoalueiden tehotasoa sormenpäällä koskettamalla tai liu'uttamalla. FryingSensor-paistosensori pitää lämpötilan tasaisena ja estää ruoan pohjaan palamisen.
ED85KHSB1E

noblessa-ajankohtaista-2024-05-kotoisia-makuja-siemens-induktiotaso-1350x900.jpg

Boschin yksinmyyntimallit

Saksalainen Bosch haluaa tuotteidensa olevan mielenkiintoisia, parantavan elämänlaatua ja auttavan luonnonvarojen säästämisessä. Nyt saatavilla vain Noblessalle suunniteltuja yksinmyyntimalleja!

Bosch Pyrolyysiuuni
1090 € (1659 €)

Digitaalisen ohjausrenkaan avulla uunin käyttö on sujuvaa etusormea käyttämällä. Korkearesoluutioinen kosketusnäyttö, selkeät elävät kuvat ja infotekstit auttavat navigoidessa. Hellävarainen kiertoilma -toiminnossa kiertoilmapuhallin jakaa lämmön tasaisesti uunin sisällä, mikä auttaa säästämään energiaa. Lisäksi uuniin integroidun paistolämpömittarin avulla ruoat kypsyvät aina haluamaasi lämpötilaan.
HBG7742B1

noblessa-ajankohtaista-2024-05-kotoisia-makuja-bosch-pyrolyysiuuni-900x600.png

Bosch Astianpesukone
940 € (1415 €)

Astianpesukoneen huomattavan hiljainen (42 dB) käyntiääni tekee keittiöstäsi rauhallisen keitaan. Extra Clean Zone -toiminto puhdistaa astiat perusteellisesti myös yläkorissa; kolme pyörivää vesisuihkua antavat lisäpuhdistustehoa ilman ylimääräistä pesuainetta tai korkeampaa lämpötilaa. Tiskikoneen luukku aukeaa automaattisesti ohjelman päätyttyä, mikä parantaa astioiden kuivumista ja välttää kondensaatiota.
SBV4EAX18E

noblessa-ajankohtaista-2024-05-kotoisia-makuja-bosch-astianpesukone-900x600.png

Bosch Induktiotaso
780 € (1140 €)

Vain 60 cm leveä induktiotaso sopii myös pienempiin keittiöihin. PowerBoost-toiminnolla voit kiehauttaa suuria vesimääriä ja lämmittää ruokia jopa 35 % nopeammin kuin lieden suurimmalla tehotasolla. QuickStart-toiminto tunnistaa, mihin kohtaan kattila tai paistinpannu asetetaan ja näyttää automaattisesti sopivan keittoalueen ohjauspaneelissa. Lisäksi ajastin kytkee keittoalueen pois päältä asetetun kypsennysajan saavutettuaan.
PVS63KBB5E

noblessa-ajankohtaista-2024-05-kotoisia-makuja-bosch-induktiotaso-900x600.png

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Noblessa x Kotoisa

Noblessa on remontointi- ja sisustusohjelma Kotoisan vuoden 2024 yhteistyökumppani. Noblessan kalusteet tuovat muutoskohteisiin lisää säilytystilaa, viimeisintä teknologiaa sekä kestäviä materiaaleja. Keittiön lisäksi muutoskohteissa uudistetaan kodin muita tiloja, kuten eteinen, kylpyhuone ja työhuone. Katso kotien huikeat muutokset maanantaisin klo 20 MTV3:lla tai jälkikäteen Katsomosta!

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hae rahoitusta ennakkoon

Noblessa kalustaa Kotoisan koteja »