Keittiön ostajalle
kodin muiden tilojen kalusteet puoleen hintaan
Kampanja-aika: 17.1.–29.2.2024
Rahoitustarjous: 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuvapaata »

Tee keittiöstä arkesi kohokohta

Millaista on helppo arki keittiössä? Yhdelle se tarkoittaa millintarkkaa tavaroiden järjestystä, toiselle älykästä keittiöteknologiaa ja kolmannelle käytännöllistä tilasuunnittelua. Me Noblessalla teemme keittiöitä, joissa arki tuntuu hieman sujuvammalta. Se näkyy hyvänä ergonomiana, helppohoitoisina materiaaleina, kekseliäinä ratkaisuina ja kauniina yksityiskohtina.

Oletpa sitten oman elämäsi huippukokki tai nopeiden välipalojen valmistaja, suunnittelemme tarpeisiisi sopivan keittiön. Jokainen toteuttamamme keittiö on yhtä yksilöllinen kuin sinäkin - siksi voimme luvata, että vastaan ei tule toista samanlaista!

Suunniteltu inspiroimaan

Vuoden 2024 uutuusmallistomme korostaa esteettistä muotoilua, joka piristää jokaista päivää. Kaapistoissa korostuvat pehmeät sävyt, mattapinnat ja ajaton tyylikkyys. Minimalistinen ilme luo tilaa sille, mikä on aidosti tärkeää: arjen pienistä hetkistä nauttiminen yksilöllisessä, kauniissa ja käytännöllisessä keittiössä.

Divine-keittiö 10 486 € tai 178 €/kk

Mattamusta Divine-kaapisto on ajattoman moderni valinta keittiöön, ja sormenjälkiä hylkivä pinnoite tekee siitä helppohoitoisen. Tyylikäs tammikuosi tuo rentoa luonnonläheisyyttä tumman kaapiston rinnalle ja keventää sisustuksen yleisilmettä. Venato Nero –marmorikuosin työtaso viimeistelee näyttävän kokonaisuuden.

Empire-keittiö 12 940 € tai 155 €/kk

Alpinvalkoisessa Empire-keittiössä on upeat, korkeakiiltoiset ovipinnat. Valoa kauniisti heijasteleva kaapisto tuo luksustunnelmaa keittiöön. Uutuusmallistossamme vetimettömään Line N -keittiöön saa myös alemman vedinuran valaistuksen.

Sentido-keittiö 7720 € tai 131 €/kk

Jadenvihreä Sentido-kaapisto on mallistomme raikas uutuus. Vaalean mintunvihreä sävy kirkastaa sisustuksen ja tuo keittiöön pehmeää kodikkuutta. Sentido-kaapistojen ylellinen pinta tuntuu silkinpehmeältä, ja sormenjälkiä hylkivän pinnoitteen ansiosta vaaleanvihreä kaapisto myös säilyy siistinä käytössä.

Motion-keittiö 9860 € tai 168 €/kk

Motion-kaapiston kivenharmaa sävy luo rauhoittavan taustan sisustukselle. Kaapeissa on miellyttävä supermatta pinta, joka tuntuu pehmeältä ja näyttää modernilta. Saarekkeen tason ja päätyjen valkoinen Venato Bianco –marmorikuosi tuo kokonaisuuteen luksuksen tuntua.

Viva-keittiö 6870 € tai 117 €/kk

Tässä Viva-keittiössä on lämminsävyinen, taupe-harmaa kaapisto, jota saa myös vetimettömänä Line N –mallina. Kunnon kylmäsäilytystilat syntyvät mallistomme 70 cm leveän, integroidun jääkaappipakastimen ansiosta. Leveämpi kylmälaite tuo kaapin sisään jopa 50 % enemmän säilytystilaa standardikokoon verrattuna.

Hyödynnä tarjoukset ja varaa ilmainen suunnitteluaika

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.

Inspiroidu koko kodin kalustemallistosta

Kaipaako kotisi keittiön lisäksi muutakin kohennusta? Noblessan modulaarinen kalustemallisto sopii kodin eri tiloihin: keittiöstä kylpyhuoneeseen ja kotitoimistosta vaatehuoneeseen. Monipuolisesti yhdisteltävät kiintokalusteet sekä erilaiset säilytysjärjestelmät ja hyllyratkaisut luovat juuri omaan kotiisi sopivan kokonaisuuden. Kaunis viimeistely, klassinen muotoilu, trendikkäät värivaihtoehdot sekä innovatiivinen teknologia tekevät mallistostamme ajattoman tyylikkään ja samaan aikaan mukavan kotoisan.

Ostaessasi uuden keittiön, saat kampanjamme ajan kodin muiden tilojen kalusteet puoleen hintaan. Nyt voit siis uusia keittiön lisäksi myös esimerkiksi kylpyhuonekalusteet, kotikonttorin kalusteet, ruokailuhuoneen kalusteet tai vaatehuoneen kalusteet. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi kaappiseinistä senkkeihin ja avohyllyistä liukuovikomeroihin.

Kampanja on voimassa 17.1.–29.2.2024 eri tilojen kiintokalusteisiin: kodinhoitohuone, kylpyhuone, kotitoimisto, olohuone, vaatehuone, eteinen, ruokailuhuone. Etu ei koske keittiökalusteita eikä asennustyötä. Muiden tilojen kaluste-edun saa ostaessaan vähintään 6000 euron arvoisen keittiön.

Kylpyhuone rentouttaviin hetkiin

Kestävät, kauniit ja helppohoitoiset kylpyhuonekalusteemme pitävät pesutilat siistin näköisinä. Kaapistoihin integroidut valot luovat tunnelmaa hemmotteluhetkiin, ja purkit ja purnukat pysyvät ojennuksessa laatikostojen erilaisissa lokeroissa.

Kodikkaasti sisustettu olohuone

Olohuoneessa viihdytään yksin tai yhdessä, joten tila on hyvä pitää helposti muunneltavana. Noblessan senkit ja seinäkaapit piilottavat pelikonsolit tai posliiniesineet tyylikkäästi pois näkyvistä, ja sohvapöytien mallistomme tuo tilaa illanistujaisten tarjoiluille.

Paikka uusille makuelämyksille

Hyvä ruoka on osa arkea ja juhlaa, ja siksi kotiin kannattaa luoda oma tila ruoasta nauttimiselle. Uusi ruokapöytien ja –tuolien mallistomme laajentaa sisustusmahdollisuuksia niin avoimissa keittiö-olohuoneissa kuin erillisissä ruokailuhuoneissakin.

Vaatesäilytyksen parhaat yhdistelmät

Yhdistele vaatesäilytyksen vaihtoehdoistamme joko kokonainen walk-in-closet tai pienempi pukeutumistila. Yhdistele kaappeja, hyllyjä, liukuovia ja rekkejä toimivaksi kokonaisuudeksi, joka säilyttää vaatteet ja asusteet siisteinä ja käyttövalmiina.

Hyvää järjestystä kodinhoitohuoneeseen

Erillinen kodinhoitohuone pitää arjen järjestyksessä! Kun keskität siivoustarvikkeet, pyykkihuollon, lajittelun ja pientavaroiden varastoinnin yhteen huoneeseen, säilyvät kodin muut tilat omassa käyttötarkoituksessaan ja löydät tavarat helpommin.

Siisti eteinen toivottaa tervetulleeksi

Arki on astetta helpompaa, kun löydät lähtiessä tavarat nopeasti mukaan ja saat ne kotiin tullessa siististi paikoilleen. Kodin hyvä järjestys lähtee jo ovelta, kun luot eteiseen erilaisia säilytysratkaisuja vaatteille, asusteille ja kengille.

Tyylikästä tilankäyttöä kotitoimistolla

Hyvin suunniteltu kotitoimisto tukee työskentelyn tehokkuutta ja muuttaa kotikonttorisi viihtyisäksi työskentelypisteeksi. Valikoimastamme saat niin erillisen työhuoneen kalusteet kuin pienemmänkin työpisteen kalusteratkaisut, jotka sulautuvat täydellisesti kotisi muuhun sisustukseen.

Yksilöllisen kodin ylistys

Kuvittele koti, jossa jokainen sisustusratkaisu tukee hyvää oloa. Persoonallinen tyyli syntyy kestävillä kalustevalinnoilla, arjen sujuvuutta edistävillä säilytysratkaisuilla, viihtyisillä nurkkauksilla sekä silmiä hivelevällä värimaailmalla. Noblessan kalusteilla sisustat kodin, jossa voit olla rohkeasti oma itsesi!

Rahoitus on helppo resepti Noblessa-keittiön hankintaan

OP-rahoituksella saat joustoa keittiön hankintaan. Kätevään rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä.

Hyödynnä rahoitustarjous: Saat keittiön hankintaan 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuvapaata, kun haet rahoitusta 29.2.2024 mennessä. Lyhennät ensimmäisen maksuerän siis vasta puolen vuoden kuluttua!

Hae rahoitusta ennakkoon

Rahoitustarjous: 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuvapaata »