Susijengin Carl Lindbom ja Gladiaattorien Hurrikaani Laura Saarinen, HelsinkiHurrikaanin kestäviä keittiöitä

Urheilijapariskunnan vetimettömässä Line N -keittiössä yhdistyvät valkoiset korkeakiiltoiset ovipinnat ja marmorikuvioidut kvartsitasot. Hohtavan valkoinen keittiö on L-kirjaimen mallinen, ja sen modernissa saarekkeessa on keittotason ja liesituulettimen yhdistelmä.

– Toivoimme käytännöllisiä ja puhdaslinjaisia ratkaisuja, joista heitimme pallon Sete Oy:n Salla Nordmanille. Yhteispelimme sujui loistavasti ja Salla donkkasi suorituksellaan täydet pisteet!

Integroitu mikroaaltouuni ja uuni ovat Junkerin kodinkonemallistosta. Nurkassa sijaitsevassa pistorasiassa on integroitu USB-latausmahdollisuus ja kaiutin. Lisäksi arjen luksusta luo vain 30 senttiä leveä viinikaappi. Liesituulettimeksi valittiin Elican NikolaTesla-keittotasoliesituuletin, jotta saarekkeen yläpuolelle ei tarvinnut sijoittaa katosta roikkuvaa liesikupua – näin näkymä keittiöön säilyi avoimena.

- Kokemuksemme Noblessasta on erinomainen. Noblessa-keittiömme kestää varmasti myös hurrikaanin, niin laadukkaalta sen rakenne ja kaikki yksityiskohdat tuntuvat! Täällä saamme vaivattomasti kokattua terveellistä ruokaa urheilun täytteiseen arkeemme.

Tutustu myös pariskunnan uuteen keittiöön!