Noblessa-keittiöt Jyväskylä

noblessa-jyvaskyla-960x540.jpg

Osoite

Ahjokeskus
Ahjokatu 16
40320 Jyväskylä
Reitti

Avoinna

PäiväAvoinna
tänään10–18
ma–pe10–18

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Aukiolopoikkeukset

to 20.6. avoinna klo 10–16
pe 21.6. suljettu (juhannus)

Yhteydenotto

Henkilökunta

Tuomo Kolari

Tuomo Kolari

Kauppias, suunnittelu ja myynti
Juuli Kettunen

Juuli Kettunen

Myynti ja suunnittelu
Annika Auvinen

Annika Auvinen

Myynti ja suunnittelu, sisustussuunnittelu
Sanna Mäkelä

Sanna Mäkelä

Myynti, suunnittelu ja sisustussuunnittelu
Opintovapaalla 31.5.2024 asti.
Tommi Kolari

Tommi Kolari

Asennus- ja remonttipäällikkö
Jesse Kolari

Jesse Kolari

Projektisuunnittelu ja kalusteasennuksen tekninen tuki

Saapuminen myymälään

Saapuminen julkisilla

Myymälämme sijaitsee Ahjokeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille pääsee sujuvasti esimerkiksi keskustasta bussilla numero 10 tai 25. Lähin pysäkki on noin 100 metrin päässä myymälästämme. Tarkasta reitit ja aikataulut reittioppaasta.

Saapuminen autolla

Tullessasi keskustan suunnasta Tourulankatua käänny vasemmalle Seppäläntielle ja aja sitä noin 350 metriä. Käänny valo-ohjatusta risteyksestä vasemmalle Ahjokadulle. Jatka liikenneympyrästä suoraan eteenpäin niin myymälä tulee oikealle eteesi.

Pysäköinti

Autolla saapuvat asiakkaat voivat pysäköidä autonsa myymälämme edessä sijaitsevalle maksuttomalle 2 tunnin pysäkointipaikalle. Muista käyttää parkkikiekkoa.

Esteettömyys

Myymälässämme on huomioitu mahdollisimman esteetön kulku.

Kauppiaiden tarina

Marja ja Tuomo Kolari. Kuva: Kasper Garam

Perheyritys tuo vahvaa osaamista keittiöalalle

Tuomo ja Marja Kolarin Noblessa-keittiömyymälöissä Jyväskylässä ja Äänekoskella on keittiöalan osaamista jo toisessa polvessa. Tuomo toimii molempien myymälöiden kauppiaana ja tekee myynti- ja suunnittelutyötä Jyväskylän myymälässä. Äänekosken myymälässä vetovastuu on Marjalla. Äänekoskelaispariskunnan pojat Tommi ja Jesse Kolari ovat korvaamaton apu keittiöasennusten ja tekniikan asiantuntijoina.

Uransa alussa Tuomo Kolari ehti toimia puuseppänä 23 vuoden ajan ja oppi silloin keittiöasennustyöt kädestä pitäen. Tämän jälkeen hän työskenteli seitsemän vuotta keittiöedustajana ennen Noblessa-kauppiaaksi ryhtymistään.

– Keittiösuunnittelussa siitä on todella paljon apua, kun osaa ottaa huomioon tietynlaisia asioita, mitä asennusvaiheessa voi tulla vastaan.

Kun jo suunnitteluvaiheessa varmistetaan, että esimerkiksi kaappien oville ja laatikostoille jää riittävästi tilaa avautua, eikä esimerkiksi jääkaappia asenneta liian ahtaaseen nurkkaan, keittiö toimii varmasti ongelmitta myös käytännössä. Silloin ei myöskään jää aihetta reklamaatioille, kun keittiöremontit hoituvat kerralla maaliin aina suunnittelusta asennusvaiheeseen asti.

Asennusosaamista jo toisessa polvessa

Perheen todellinen asennustaituri on Tuomon ja Marjan vanhin poika Tommi Kolari, joka työskentelee sekä Jyväskylän että Äänekosken Noblessa-myymälöissä asennus- ja remonttipäällikkönä. Hänen alaisuudessaan työskentelee useita ammattitaitoisia asentajia, ja hän pitää asennuskoulutuksia myös muiden Noblessa-myymälöiden asentajille.

Sen lisäksi Tommi tekee asennustyöt käytännössä Suomen kaikkiin Noblessa-myymälöihin. Hän on tehnyt asennuksia myös Ruotsin ja Viron myymälöissä.

– Vientiä olisi muuallekin, mutta ei määräänsä enempää ehdi tehdä, Tuomo Kolari sanoo.

Myös perheen nuorin poika Jesse Kolari työskenteli aiemmin keittiöasennusten parissa, mutta nyt hän toimii Jyväskylän myymälässä teknisenä asiantuntijana, suunnittelijana ja myyjänä.

– Aina jos tarviketoimituksista tulee jotain kysyttävää, soitan Jesselle, ja aina löytyy ratkaisu.

Sekä Jyväskylän että Äänekosken myymälässä esillä on noin kuusi erilaista mallikeittiötä sekä muutama kylpyhuone- ja liukuoviryhmä. Lisäksi myymälöissä pääsee tutustumaan kaikkiin ovi- ja vedinmalleihin ja useimpiin muihin saatavilla oleviin materiaaleihin. 

Asiakaskunnassa näkyy elämän koko kirjo nuorista pareista lapsiperheisiin ja eläkeläisiin, joten kysyntää on monenlaisille keittiöille. Asiakkaiden ansiosta jokainen työpäivä on erilainen, ja se pitää myös kauppiaan mielen virkeänä.

– Ei ole sellaista päivää ollut, että olisi harmittanut lähteä töihin.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Iltalehdessä 17.3.2023 Alma Brand Studion toteuttamana Kaupallinen yhteistyö -juttuna.

Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.