Noblessa-keittiöt Porvoo

Osoite

Pormestarinkatu 14
06100 Porvoo

Pysäköinti sisäpihalla rakennuksen takana.
Reitti

Avoinna

PäiväAvoinna
tänäänsuljettu
ma–to10–17
la10–14

Yhteydenotto

Henkilökunta

Mona Lönnroth

Mona Lönnroth

Kauppias

Kauppiaan tarina

Kuva: Kasper Garam

Suositteluiden kautta nopein päätöksin Noblessa-kauppiaaksi

Porvoon Noblessa-myymälän kauppiaan Mona Lönnrothin tavoitteena on aina auttaa asiakasta löytämään toimiva ja kaunis keittiö, josta on iloa pitkään. Keittiö on kodin tärkeimpiä hankintoja ja monelle perheelle luontevin kokoontumispaikka, jossa vietetään paljon aikaa.

Noblessa-myymälässä tehtävään tarvekartoitukseen kannattaa varata vähintään tunti aikaa. Asiakkaita palvellaan Porvoossa molemmilla kotimaisilla kielillä.

– Haluan, että minulla on asiakkaille reilusti aikaa. Noblessan mallisto on hyvin laaja, ja tahdon näyttää mahdollisimman monta käytännöllistä asiaa.

 Jo 25 vuotta keittiöitä myynyt Lönnroth päätyi Noblessa-kauppiaaksi neljä vuotta sitten vanhojen kollegoidensa suosituksesta. Kun kiinnostus merkkiä kohtaan heräsi, päätös ryhtyä kauppiaaksi oli nopea.

– Ensiluokkaisen tuotekehityksen ja testauksen ansiosta voimme taata keittiöillemme vähintään 15 vuoden käyttöiän. Se tarkoittaa esimerkiksi laatikon tai kaapin 15 aukeamiskertaa päivässä nelihenkisessä perheessä.

Keittiön merkitys on kasvanut

Pitkän uransa aikana Lönnroth on seurannut keittiöiden muutoksia paraatipaikalta. Pelkistetyt ratkaisut ovat muuttuneet harkituiksi kokonaisuuksiksi, joiden suunnitteluun käytetään paljon aikaa.

– Keittiön halutaan olevan osa sisustusta, sillä avoimissa tiloissa se näkyy olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Ruokaa tehdään enemmän kotona ja kylmälaitteita mietitään tarkemmin. Keittiöön halutaan reilusti säilytystilaa, kertoo Lönnroth.

Porvoon Noblessan asiakkaiden joukossa on sekä remontoijia, uudisrakentajia että urakoitsijoita. Monen koti sijaitsee hurmaavassa vanhassa rakennuksessa.

Vanhoihin taloihin istuvat Lönnrothin mukaan monenlaiset keittiöt perinteisestä moderniin. Asiakkaiden palautteen perusteella Lönnrothin keittiösuunnittelusta näkee heti, että hänellä on paljon kokemusta alalta. Ammattitaitoon kuuluu myös trendien seuraaminen ja ajan hermolla pysyminen.

– Usein asiakkailla on omasta ihannekeittiöstä kuvia, jotka auttavat näkemään toivotun tyylisuunnan. Monella on tarkka visio siitä, mitä he haluavat.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Iltalehdessä 17.3.2023 Alma Brand Studion toteuttamana Kaupallinen yhteistyö -juttuna.

Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.