Tapahtumailta
Turun Noblessa-myymälässä
16. Toukokuuta klo 16–19

Tervetuloa tapahtuma­iltaan Turkuun!

Tervetuloa Silkkitimpureiden järjestämään tapahtumailtaan tiistaina 16.5.2023 klo 16–19. Illan teemana on Noblessa – Enemmän kuin keittiö. Tarjolla on kahvia pikkupurtavan kera, ja järjestämme arvonnan kaikkien kävijöiden kesken. Illan aikana esittelemme 2023-mallistomme uutuudet ja pureudumme seuraaviin aiheisiin:

Viherkasvatus kotona

Rakkaus luontoon on nykykeittiön keskeinen osa-alue, joka vain vahvistuu digitaalistuvassa maailmassa. Noblessan valikoimista löydät ratkaisuja, joilla saat keittiösi vihertämään! Seinäkiinnitteisen hyllyjärjestelmän puiset kasvatuslaatikot ja -valot mahdollistavat sisäpuutarhan viljelyn. Vetolaatikkoon sijoitettavan minikasvihuoneen kasvivalot ja ilmanvaihto takaavat itujen ja mikrokasvien kukoistuksen.

Kalusteet koko kotiin

Noblessan malliston avulla saat kodin kaikki tilat soljumaan sisustuksellisesti yhteen tai erottumaan toisistaan – sinä päätät! Valikoimistamme saat mittojen mukaan valmistetut ruokapöydät valitsemallasi työtasokuosilla ja jalkaratkaisulla. Olohuoneen säilytyskalusteet – tv-tasot, mediaseinät ja sohvapöydät – saat laajan mallistomme väreissä ja kuoseissa. Ja koko kodin kalusteet saapuvat yhdellä kertatoimituksella ympäristöä säästäen.

Varaa tapahtumasta maksuton keittiön suunnitteluaika ja hyödynnä ajankohtainen kampanjamme: Keittiön ostajalle kodinkoneet -50 %.

Tapahtuma ei vaadi ennakkoilmoittautumista – nähdään Turun myymälässä sinulle parhaiten sopivana kellonaikana!

Silkkitimpurit
Viilarinkatu 12
20320 Turku