Noblessa-keittiöt Vantaa

Osoite

Sete Oy
Tammiston Kauppatie 18
01510 Vantaa
Reitti

Yhteys

010 583 5381
Soita

Avoinna

Tilapäisesti suljettu

Myymälämme on remontin vuoksi suljettu 2.9.2024 asti.

Yhteydenotto

Henkilökunta

Jenni Pitkänen

Jenni Pitkänen

Myymäläpäällikkö, myynti ja suunnittelu
Meeri Palmen

Meeri Palmen

Myynti ja suunnittelu
Harri Riikonen

Harri Riikonen

Myynti ja suunnittelu
Annika Vuorinen

Annika Vuorinen

Myynti ja suunnittelu
Tiina Hyvärinen

Tiina Hyvärinen

Myynti ja suunnittelu
Krista Runeberg

Krista Runeberg

Myynti ja suunnittelu
Katja Hamström

Katja Hamström

Projektipäällikkö
Jag betjänar även på svenska.
Jani Terri

Jani Terri

Kauppias, toimitusjohtaja
Pekka Sevón

Pekka Sevón

Kauppias, projektimyyntijohtaja
Riku Kinnunen

Riku Kinnunen

Kehitysjohtaja
Pentti Ylä-Liedenpohja

Pentti Ylä-Liedenpohja

Talousjohtaja
Paula Karjalainen

Paula Karjalainen

Myynnin assistentti

Saapuminen myymälään

Saapuminen julkisilla

Myymälän ohi kulkee bussilinja 617. Tarkemmat aikataulut ja muut reitit voit katsoa HSL:n reittioppaasta.

Saapuminen omalla autolla

Myymälämme sijaitsee osoitteessa Tammiston Kauppatie 18, myymälän edustalla suuri parkkipaikka jossa pysäköinti on ilmaista.

Esteettömyys

Rullatuolilla ja lastenvaunuilla pääsee helposti myymäläämme sisään.

Kauppiaan tarina

Noblessa-kauppias haluaa erottua kilpailijoista

Kun toimitusjohtaja Jani Terri ryhtyi Noblessa-kauppiaaksi vuonna 2016, hän halusi yhtiökumppaneineen heti erottua kilpailijoista. Siihen aikaan trendinä oli, että suuret keittiöfirmat ulkoistivat asentamisen erilliselle asennusliikkeelle. Terri ja hänen yhtiökumppaninsa olivat vahvasti sitä mieltä, että asennus on liian suuri osa liiketoimintaa ja asiakastyytyväisyyttä, jotta sen voi ulkoistaa.

– Me teimme päinvastoin kuin muut. Päätimme, että meidän pitää olla asiakkaan kannalta joko halvin tai helpoin. Sitä halvinta ruotsalaisjättiä vastaan oli vähän vaikea kilpailla, joten valitsimme helppouden, Terri naurahtaa.

Oma asennusorganisaatio ja työnjohto helpottavat asiakkaan ostopolkua ja vähentävät riskejä. Jos ongelmia ilmenee, asiakas tietää heti, kehen olla yhteydessä. Vaikka hyvien asentajien löytäminen ja heistä kiinni pitäminen on vaikeaa, Terri kokee, että päätös oli oikea. Asentajat ovat olennainen osa pääkaupunkiseudun Noblessa-ketjun menestyksen salaisuutta.

– Se on iso osa Noblessan palvelun laatua, että voimme tarjota asiakkaalle avaimet käteen -ratkaisun keittiön suunnittelusta kuljetukseen, asennukseen ja lopputarkastukseen asti, Terri sanoo.

Vahva asema pääkaupunkiseudulla

Terrin yritys Sete Oy avasi ensimmäiset saksalaisia laatukeittiöitä myyvät Noblessa-myymälänsä Vantaan Tammistoon ja Espoon Suomenojalle. Myöhemmin pääkaupunkiseudun Noblessa-verkosto on kasvanut vielä myymälöillä Helsingin Herttoniemessä ja aivan ydinkeskustassa, Sanomatalossa.

Seitsemän vuoden aikana henkilömäärä on kasvanut jo 50 myyjään, asentajaan ja alihankkijaan, jotka kaikki työllistyvät Sete Oy:n liiketoiminnasta. Noblessa on noussut kuluttajamyynnissä pääkaupunkiseudun ykköseksi.

Vaikka hallinnolliset työt vievät nykyään suurimman osan ajasta, Jani Terri suunnittelee yhä silloin tällöin asiakkaille keittiöitä. Intohimo, joka lähes 25 vuotta sitten ajoi alalle, ei ole kadonnut mihinkään.

– Siinä huomaa myös konkreettisesti, miten paljon ala on muuttunut. Teknologian rooli suunnittelussa on kasvanut valtavasti. Myös asiakkaat osaavat vaatia koko ajan enemmän. Asiakkaat odottavat suunnittelijalta merkittävää panosta ja tästä syystä jatkuva kouluttautuminen ja aito kiinnostus on suunnittelijalle välttämätöntä.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Iltalehdessä 17.3.2023 Alma Brand Studion toteuttamana Kaupallinen yhteistyö -juttuna.

Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.