Noblessa yhdeksässä kodissa Asuntomessuilla Tuusulassa Kaupunkiasuminen ja kylämäinen yhteisö yhdistyvät Tuusulan Rykmentinpuistossa

Tämä kampanja on päättynyt.

Tervetuloa tutustumaan kulttuurihistorialtaan värikkääseen Tuusulaan! Noblessa on mukana yhteensä yhdeksässä asuntomessukohteessa, joista seitsemän on yleisölle avoimia. Noblessan kalusteita löytyy keittiöiden lisäksi myös kohteiden muista huoneista.

Asuntomessut pidetään Tuusulan Rykmentinpuistossa 3.–30.8.2020. Messut ovat avoinna arkisin klo 12–20 ja viikonloppuisin klo 10–18, sekä pidennettynä iltana pe 21.8. klo 22 asti.

Asuntomessutarjous: erä kodinkoneita -50 %

Tarjoamme Asuntomessujen kunniaksi erän Noblessan suosituimpia kodinkoneita puoleen hintaan! Saat 50 prosentin alennuksen mallistomme myydyimmistä kodinkoneista uuden keittiötilauksen yhteydessä.

Tarjouserään kuuluvat:

  1. Elica NikolaTesla -tasoliesituuletin, joka on induktiotason ja liesituulettimen tehokas yhdistelmä. Tarjoukseen kuuluvat mallit: Elica Nikolatesla F ja Elica Nikolatesla Switch F.
  2. AEG:n ComfortLift-tiskikone, jonka alakori nousee miellyttävälle työskentelytasolle. Tarjoukseen kuuluva malli: AEG ComfortLift FSE 62800 P.
  3. Progress- tai Junker-pyrolyysiuuni on tyylikkään musta, itsepuhdistuva kiertoilmauuni. Tarjoukseen kuuluvat mallit: Elica Progress PBP 43102 X ja Junker JF 4377060.

Tule tutustumaan mallistoomme ja kokoa unelmiesi keittiö! Etu on voimassa kaikissa Noblessa-myymälöissä 1.8.–13.9.2020. Vain yksi tarjouskodinkone/ uusi keittiötilaus, jonka arvo on vähintään 6000 euroa.

Kilpailu: Äänestä kauneinta Noblessan asuntomessukeittiötä ja voita kylpylälahjakortti

Äänestä Noblessan Facebook-sivuilla asuntomessujen kauneinta Noblessa-keittiötä, niin osallistut 500 euron arvoisen Holiday Club -lahjakortin arvontaan. Kommentoi Facebookissa Noblessan kilpailujulkaisuun mielestäsi kauneimman keittiön numero, niin olet mukana arvonnassa. Voittaja arvotaan 14.9.2020. Voittajaan otetaan yhteyttä Facebook-yksityisviestillä. Tutustu kilpailun sääntöihin »

Noblessa loi tunnelmallisia tiloja yhdeksään messukotiin

Noblessa on mukana Tuusulan Asuntomessuilla yhteensä yhdeksässä kodissa. Keittiöiden lisäksi Noblessan kalusteita löytyy asuntojen kodinhoito- ja kylpyhuoneista, wc-tiloista, olo- ja makuuhuoneista sekä eteisestä. Tutustu kohteisiin ja lue asiakastarinat:

Kohde 4. Paritalo Veljesteco, asunto A

Veljesteco on nimensä mukaisesti veljesten rakentama paritalo, jonka asunto A on Mia-Riitta ja Janne Lehtosen perheen uusi koti. Noblessa Espoon suunnittelija Johanna Simomaa auttoi Lehtosia luomaan keittiöstä uniikin ja tilaan sopivan kokonaisuuden. Säilytystilan riittävyys varmistettiin asentamalla keittiön seinäkaappien päälle lisärungot. Tuplarivistö yläkaappeja tuo paljon lisää säilytystilaa, ja alhaalta ylös asti kohoavat kaapistot ovat tyylikäs ratkaisu korkeaan tilaan.

Lue lisää »

Kohde 4. Paritalo Veljesteco, asunto B

Veljestecon massiivipuurakenteisen CLT-talon toinen rakennuttaja on Joni Lehtonen. Paritalon B-asuntoon haluttiin aikaa kestävä ja käytännöllinen keittiö, joka sopii sisustuksen puupintoihin ja geometrisiin yksityiskohtiin. Noblessa Vantaan Jenni Leinonen suunnitteli tilaan sopivan keittiön, jossa on Noblessan Structura-malliston mustat, puun syiden kuviointia muistuttavat ovet.

Lue lisää »

Kohde 6. Villa Mikael

Villa Mikael on paitsi esimerkki periksiantamattomasta asenteesta, myös rakennusteknisesti taitava todiste esteettömän asumisen mahdollisuuksista. Villa Mikaelissa asuu Mikael Turtiainen, joka loukkaantui vakavasti reilu kymmenen vuotta sitten tapahtuneessa raitiovaunuonnettomuudessa. Heidi Rasi Helsingin Noblessa-myymälästä suunnitteli pyörätuolilla liikkuvalle Turtiaiselle esteettömän keittiön, joka paitsi näyttää hyvältä, myös helpottaa arkea.

Lue lisää »

Kohde 6. Villa Sanni

Villa Sanni muodostaa yhdessä Villa Mikaelin kanssa uudenlaisen yhteisöllisen asumisen kokonaisuuden. Villa Sanni on nuorenparin kompakti unelmakoti, ja siellä asuvat Mikael Turtiaisen henkilökohtainen avustaja Sanni sekä tämän puoliso Johanna. Noblessan keittiösuunnittelija Heidi Rasi kiinnitti huomiota kodin visuaalisuuteen ja loi siihen sopivan kokonaisuuden. Villa Sannin teolliseen tyyliin sopii Noblessan vetimetön Line N -keittiö mattamustilla Touch-ovilla.

Lue lisää »

Kohde 8. Dekotalo Ruuti

Julia ja Jarkko Pärssisen talon komean musta pystypanelointi henkii latomaista tunnelmaa. Hyvinkään Noblessa-kauppias Antti Willström toteutti pariskunnan toiveet skandinaavisen selkeästä sisustuksesta. Keittiön lisäksi Noblessan kaapistoja, tasoja ja peilejä löytyy kodinhoitohuoneesta ja kahdesta kylpyhuoneesta. Kaapistojen kuoseja vaihtelemalla eri huoneisiin saatiin vaihtelua ja kiinnostavia yksityiskohtia.

Lue lisää »

Kohde 27. Paritalo Duplio, asunto 1

Kati-Annika ja Sami Aallon koti on kompakti paritalon puolikas. Keittiö ja olohuone sijaitsevat samassa avoimessa tilassa, mutta avokeittiön tai saarekkeen sijaan huoneet erotettiin toisistaan puoliseinällä. Noblessan vaalea ja vetimetön Line N -keittiö Touch-ovilla toi sisustukseen skandinaavista tyylikkyyttä. Lopulta Aallot valitsivat uuden kotinsa kaikki kiintokalusteet Noblessan mallistosta, ja Espoon myymälän Salla Nordman oli suurena apuna koko rakennusprosessin ajan.

Lue lisää »

Kohde 27. Paritalo Duplio, asunto 2

Duplio Tynell on luonnonläheisten sävyjen ja näyttävien puupintojen koti. Aila Tynell asuu paritalon toisessa puolikkassa, ja hänen seinänaapurinaan on sisarentytär Kati-Annika Aalto perheineen. Tynellin keittiön suunnitteli Salla Nordman Noblessan Espoon myymälästä. Vetimettömän keittiön kivenharmaat Touch-ovet ja tarkkaan harkittu valaistus sointuvat kauniisti yhteen ympäröivän sisustuksen kanssa.

Lue lisää »

Talo Bunkkeri (ei avoinna yleisölle)

Asuntomessualueen metsän ja puiston rajaamassa osassa kohoaa Reetta ja Juha Laukkasen townhouse. Rakennusprojektia edelsi vierailut Noblessan Espoon, Vantaan ja Helsingin Sanomatalon myymälöissä. Laukkaset valitsivat keittiöönsä kauniin kivenharmaan kuosin, jossa on utuinen mattapinta. Pienenä yksityiskohtana kodin keittiössä, kylpyhuoneiden kaapeissa ja vaatekaappien ovissa on kaikissa samanlaiset vetimet Noblessan mallistosta. Yhtenäisen sisustuksen luomiseksi myös talon kylpyhuoneisiin valittiin Noblessan kaapistot.

Lue lisää »

Musta Torppa (ei avoinna yleisölle)

Ritva Moilanen ja Olli Väisänen olivat omien sanojensa mukaan tehneet aiemmin vain pientä pintaremonttia, mutta asuntomessualueen kaupunkikylän henki teki niin suuren vaikutuksen, että he päätyivät townhouse-talon rakennuttamiseen. Suunnittelija Eva Paukkeri Noblessan Vantaan myymälästä loi messutalon eri tiloihin sopivat kalustekokonaisuudet. Kodin keittiössä, eteisessä, kodinhoitohuoneessa ja kahdessa kylpyhuoneessa on Noblessan malliston kalusteet.

Lue lisää »