Noblessa-keittiöt Turku

noblessa-turku-960x540.jpg

Osoite

Silkkitimpurit
Viilarinkatu 12
20320 Turku
Reitti

Avoinna

PäiväAvoinna
tänään10–15
ma–pe10–18
la10–15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteydenotto

Henkilökunta

Ari Soiniitty

Ari Soiniitty

Kauppias, suunnittelu ja myynti
Kimmo Soiniitty

Kimmo Soiniitty

Asennuspäällikkö
Satu Tahvonen

Satu Tahvonen

Suunnittelu ja myynti
Heli Raatikainen

Heli Raatikainen

Suunnittelu ja myynti
Elina Peikola

Elina Peikola

Suunnittelu ja myynti
Anssi Soiniitty

Anssi Soiniitty

Kauppiastrainee, suunnittelu ja myynti
Sari Louhikoski

Sari Louhikoski

Suunnittelu ja myynti
Arja Soiniitty

Arja Soiniitty

Myyntisihteeri

Outlet

Valikoimamme uudistuu jatkuvasti. Outletissa myymme esittelystä poistuneita mallikeittiöitä, kodinkoneita ym. tuotteita reilusti alle normaalihinnan. Ota yhteyttä ja tee kaupat ennen kuin joku muu ehtii ensin!

  Noblessa TurkuYhdistelmäuuni: Samsung

  noblessa-outlet-turku-2023-08-samsung-yhdistelmauuni-01.jpg

  Lisäkuvat

  Hinta nyt: 850 €(norm. 2 056 €)

  Monipuolinen Samsung NQ50T9539BD uuni/mikro-yhdistelmä. Väri mattamusta.

  Leveys 595 mm, Korkeus 456, Syvyys 570 mm.

  Käyttöohjeen löydät Samsungin-nettisivuilta.

  Kauppiaan tarina

  Ari Soiniitty

  Silkkitimpurit Oy on perustettu Turussa jo vuonna 1982. Kun olin perustamassa yritystäni, pohdin sille sopivaa nimeä. Mietin sitä, mikä kuvaisi puusepänliikettä parhaiten niin, että nimi jäisi mahdollisimman hyvin mieleen ja viestisi samalla laadukkaammasta työnjäljestä. Silkkitimpurit valikoitui lopulta nimeksemme viestien yrityksestämme parempien materiaalien ja laadukkaampien tuotteiden toimittajana.

  Yritystoimintamme ensimmäiset kymmenen vuotta valmistimme tuotteet itse ja laajensimme liiketoimintaamme voimakkaasti. 1990-luvun talouslaman pyörteissä meidänkin oli mietittävä toimintamallimme uudistamista. Siirryimme valmistajan roolista myynnin ja asennusten hoitamiseen.

  Keittiöiden myynnin parissa toimii monenlaisia kauppiaita, joista useimmat lopettavat jo muutaman toimintavuoden kuluessa. Me olemme alusta alkaen pohtineet, miten voisimme toimia kauppiaina keskivertoa paremmin ja pitkäjänteisemmin. Asiakasuskollisuus on meillä tärkeässä roolissa; tällä hetkellä asiakaskunnassamme on runsaasti niitä, joille toimitimme keittiöitä jo 1990-luvulla. Asiakkaillemme on tärkeää, että he voivat tulla asioimaan tuttuun liikkeeseen.

  Myös tavarantoimittajan valinnalla on suuri merkitys hyvin toimivan kokonaisuuden kannalta. Kun edellinen päämiehemme lopetti keittiöiden valmistuksen, kaksi vuosikymmentä kestänyt yhteistyömme päättyi, ja meidän oli aika hakea uusi yhteistyökumppani.

  Noblessa-keittiöitä valmistavat Nobilian tehtaat oli valintamme seuraaviksi vuosikymmeniksi. Valintapäätökseemme vaikuttivat vahvasti Nobilian laadukkaat saksalaiset toimintamallit sekä tehtailla käytössä olevat tehokkaat toimintatavat. Noblessan vahvuuksia ovat myös oma tuotekehitys sekä keittiömalliston suunnittelu. Tämän ansiosta meidän ei enää tarvitse tyytyä samoihin ratkaisuihin, joita kaikki muut valmistajat tarjoavat. Nobilian ylivoimainen markkinajohtajuus niin Saksassa kuin Ranskassa kuvastaa hyvin saksalaisvalmistajan ylivertaisuutta kilpailijoihinsa nähden. Tältä vankalta perustalta on hyvä lähteä rakentamaan Noblessan markkinajohtajan asemaa myös meillä Suomessa.

  Joulukuussa 2017 yrityksemme sai kunnian tulla valituksi Vuoden yritykseksi Turussa. Tunnustus oli hieno kunnianosoitus koko henkilökunnallemme oikein tehdystä työstä. Tällä hetkellä uskallan todeta, että meillä on Turun upein keittiömyymälä, jossa työskentelevät alan parhaat ammattilaiset.

  – Ari Soiniitty, kauppias

  Vuoden yritys Turussa 2017

  Vuoden yritys Turussa 2017 -palkinnon sai Silkkitimpurit Oy

  Noblessa Turku ryhmäkuva

  Perheyhtiömme Silkkitimpurit Oy:n menestys perustuu 35 vuoden aikana hankittuun vankkaan kokemukseen keittiökalusteiden myynnistä sekä asennuksien ammattitaitoisesta hoitamisesta. Yrityksen arvoihin sitoutunut henkilökunta on ollut avainasemassa luodessamme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja kasvaessamme Turun vanhimmaksi keittiökalustemyymäläksi.

  Kohderyhmänämme ovat laatua arvostavat kuluttaja-asiakkaat. Silkkitimpurit on muokannut tuotevalikoimaansa ajan vaatimusten mukaiseksi pyrkien olemaan edelläkävijä laadun sekä malliston suhteen. Edustamamme NOBLESSA-keittiöt on mahdollistanut voimakkaan ja kannattavan kasvun liiketoiminnallemme. Olemme myös huolehtineet siitä, että myymälämme esillepano on edelläkävijältä vaadittavalla tasolla. Omat liiketilamme mahdollistavat vakaan kehittymisen myös tulevaisuudessa.

  Silkkitimpurit Oy:n menestys osoittaa, että vaikeallakin alalla voi menestyä, kunhan tuote ja palvelu kokonaisuudessaan ovat kunnossa. Tästä osoituksena on Kauppalehden tekemä listaus vaikeiden alojen menestyjistä, jossa yrityksemme sijoittui toiseksi parhaaksi yritykseksi Suomessa. Lisäksi Kauppalehden menestyjät -listauksessa Varsinais-Suomen ja Ahvenanmaan alueella sijoituimme sijalle 10.

  Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

  Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.