Noblessa-keittiöt Turku

noblessa-turku-960x540.jpg

Osoite

Silkkitimpurit
Viilarinkatu 12
20320 Turku
Reitti

Avoinna

PäiväAvoinna
tänäänsuljettu
ma–pe10–18
la10–15

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Aukiolopoikkeukset

ke 1.5. suljettu (vappu)
to 9.5. suljettu (helatorstai)

Yhteydenotto

Henkilökunta

Ari Soiniitty

Ari Soiniitty

Kauppias, suunnittelu ja myynti
Satu Tahvonen

Satu Tahvonen

Suunnittelu ja myynti
Heli Raatikainen

Heli Raatikainen

Suunnittelu ja myynti
Elina Peikola

Elina Peikola

Suunnittelu ja myynti
Anssi Soiniitty

Anssi Soiniitty

Kauppiastrainee, suunnittelu ja myynti
Arja Soiniitty

Arja Soiniitty

Myyntisihteeri
Kimmo Soiniitty

Kimmo Soiniitty

Asennuspäällikkö
Eläkkeellä 1.12.2023 alkaen. Otathan yhteyttä työasioissa myymälään.

Saapuminen myymälään

Saapuminen julkisilla

Myymälämme sijaitsee Turun Länsikeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meille pääsee sujuvasti esimerkiksi busseilla numerot 6, 7, 7A, ja 206. Lähin pysäkki on nimeltään Metsänkylä ja se sijaitsee 50 m päässä myymälästämme. Myymälämme on Takojankadun ja Viilarinkadun kulmauksessa ja näkyy hyvin jo bussipysäkille. Fölin nettisivuilta voit tarkistaa aikataulut ja reitit.

Saapuminen autolla

Myymäläämme on helppo tulla myös omaa autoa käyttäen. Sijaitsemme Viilarinkadulla Lidlin ja Budget sportin välissä. Pihamme on yhteinen Budget sportin kanssa, joten aja sisään pihallemme valomainospylonin kohdalla olevasta liittymästä. Viilarinkadulle voit tulla joko Takojankadun tai Markulantien kautta.

Pysäköinti

Autolla saapuville asiakkaillemme on pihallamme runsaasti pysäköintitilaa ympäri rakennusta. Paikat ovat maksuttomia kiekkopaikkoja 3 h pysäköintiajalla. Muistathan laittaa pysäköintikiekon, niin ei tule ikävältä yllätyksiä.

Esteettömyys

Myymälässämme on huomioitu mahdollisimman esteetön kulku esimerkiksi pyörätuolilla, rollaattorilla tai lastenvaunujen kanssa. Sisäänkäynnissämme on matala kynnys ja saranaovien kanssa autamme mielellämme. Liikuntarajoitteisille tarkoitetut pysäköintipaikat sijaitsevat välittömästi sisäänkäyntimme edessä Budget sportin seinustalla.

Muuta lisätietoa

Meille voit poiketa ihastelemaan uutta keittiötä, myös ulkoilun lomassa, sillä Turun upeimmat metsämaisemat ovat vieressämme. Mälikkälän metsän ja Kuninkojan laakson luontopolut ja ladut lähtevät 20 m etäisyydellä myymälästämme. Voit siis sään salliessa poiketa vaikka suksilla.

Kauppiaan tarina

Lähes puolen vuosisadan edestä ammattitaitoa ja suositteluja

Turkulaisella Ari Soiniityllä on takanaan pitkä historia keittiökauppiaana. Kauppiasvuosia on takana jo yli 40 ja Noblessan parissa Soiniitty on työskennellyt nyt reilut kahdeksan vuotta.

– Meillä on paljon asiakkaita, jotka tulevat yhä uudelleen muuton tai remontin yhteydessä. Suositusten määrä on myös suuri; yli puolet uusista asiakkaista tulee suositusten kautta.

Turun seudulla asiakaskunnasta noin 60 prosenttia on remontoijia, sillä alueella sijaitsee paljon vanhoja asuntoja. Loput asiakkaista ovat uudisrakentajia.

– Myyjiemme kokemus sisustussuunnittelusta ja kokonaisuuksien hallinnasta on iso apu asiakkaillemme. Meillä on myymälässä myös asennuksista vastaava henkilö, joka auttaa laajalla tietotaidollaan. Noin puolet asiakaskunnastamme tilaa keittiötoimituksen avaimet käteen -periaatteella.

Keittiösaarekkeet ja avokeittiöt ovat edelleen suosittuja

Keittiösaarekkeiden suosio jatkuu edelleen, eikä suotta. Niihin halutaan integroida kodinkoneita, lisäksi saarekkeisiin tulevat tasoliesituulettimet ovat hyvin suosittuja. Näin saadaan myös selkeästi avarampi tuntu keittiöön.

– Ne ovat käteviä siinäkin mielessä, että enää ei tarvitse pähkäillä esimerkiksi käyttäjien pituuseroa.

Turun alueella keittiöitä ostavat asiakkaat ovat selkeästi modernin suuntauksen ystäviä.

– Trendi on pelkistetty ja eleetön, ja vetimettömyys vetoaa edelleen. Perinteinen tyyli on meillä hyvin pienessä osassa.

On kauppiaalla antaa tärppikin asiakkaille.

– Jos asiakas hakee selkeää, yksinkertaista tyyliä, Line N -mallistomme on ehdoton ykkönen. Sitä on meillä esilläkin useita ryhmiä. Lisäksi xl-mitoitus kaapistoissa tarjoaa enemmän säilytystilaa ja huonekalumaisemman, modernimman ulkonäön.

Myymälässä eletään muutoksen aikaa

Ari Soiniitty elää muutoksen aikaa omalla kauppiasurallansa. Myymälässä valmistaudutaan sukupolvenvaihdokseen ja uusi kauppias, Anssi Soiniitty, on kouluttautumassa työtehtäviinsä.

Tämä tapahtuu kuitenkin asteittain, joten Ari Soiniittyä tullaan näkemään vielä ainakin muutaman vuoden Turun Länsikeskuksessa.

Alkuperäinen artikkeli on julkaistu Iltalehdessä 17.3.2023 Alma Brand Studion toteuttamana Kaupallinen yhteistyö -juttuna.

Vuoden yritys Turussa 2017

Vuoden yritys Turussa 2017 -palkinnon sai Silkkitimpurit Oy

Noblessa Turku ryhmäkuva

Perheyhtiömme Silkkitimpurit Oy:n menestys perustuu 35 vuoden aikana hankittuun vankkaan kokemukseen keittiökalusteiden myynnistä sekä asennuksien ammattitaitoisesta hoitamisesta. Yrityksen arvoihin sitoutunut henkilökunta on ollut avainasemassa luodessamme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja kasvaessamme Turun vanhimmaksi keittiökalustemyymäläksi.

Kohderyhmänämme ovat laatua arvostavat kuluttaja-asiakkaat. Silkkitimpurit on muokannut tuotevalikoimaansa ajan vaatimusten mukaiseksi pyrkien olemaan edelläkävijä laadun sekä malliston suhteen. Edustamamme NOBLESSA-keittiöt on mahdollistanut voimakkaan ja kannattavan kasvun liiketoiminnallemme. Olemme myös huolehtineet siitä, että myymälämme esillepano on edelläkävijältä vaadittavalla tasolla. Omat liiketilamme mahdollistavat vakaan kehittymisen myös tulevaisuudessa.

Silkkitimpurit Oy:n menestys osoittaa, että vaikeallakin alalla voi menestyä, kunhan tuote ja palvelu kokonaisuudessaan ovat kunnossa. Tästä osoituksena on Kauppalehden tekemä listaus vaikeiden alojen menestyjistä, jossa yrityksemme sijoittui toiseksi parhaaksi yritykseksi Suomessa. Lisäksi Kauppalehden menestyjät -listauksessa Varsinais-Suomen ja Ahvenanmaan alueella sijoituimme sijalle 10.

Outlet

Valikoimamme uudistuu jatkuvasti. Outletissa myymme esittelystä poistuneita mallikeittiöitä, kodinkoneita ym. tuotteita reilusti alle normaalihinnan. Ota yhteyttä ja tee kaupat ennen kuin joku muu ehtii ensin!

  Noblessa TurkuKeittiö: Sentido jadenvihreä

  Lisäkuvat

  Hinta nyt: 15 640 €(norm. 31 280 €)

  Myydään Turun Rakennusmessuilla 9.–11.2.2024 esiteltävä huippuvarusteltu Noblessan esittelykeittiö.

  Hinta sisältää kaapistot, valaistukset, pistorasiat, kodinkoneet, Tulikiven keraamiset kivitasot sekä Tapwell-altaan ja hanan.

  Kalusteet

  • vetimetön Line N kultaisella vedinuralla, ovimalli Sentido jadenvihreä (uutuusmalliston 2024 vaaleanvihreä sävy)
  • keraaminen työtaso on Tulikiven uutuus 12 mm Onyx Pearl

  Muut yksityiskohdat

  • valaistus vedinprofiilissa
  • välitilan valaistus
  • välitilaan nostettu kivi
  • pistorasiat saarekkeessa ja välitilassa
  • allas tason alapuolelle liimattuna: Tapwell TA5040 PVD Messinki
  • hana ulosvedettävällä juoksuputkella: Tapwell ARM587 Brushed Honey Gold

  Kodinkoneet

  • Bosch BFR7221B1 -mikroaaltouuni
  • Bosch HBG5780B6 -kiertoilmauuni pyrolyysitoiminnolla
  • Whirlpool WBB20SC22R integroitava jääkaappi-pakastin, 70 cm leveä
  • Whirlpool WDINCD24LAS -astianpesukone
  • Xtra XTRAVENT373F80 -keittotaso induktioliesituulettimella

  Muut tiedot

  Ostaja noutaa puretun malliryhmän Turun Messukeskuksesta maanantaina 12.2.2024.

  Kuvissa näkyvä WC-ryhmä myydään erikseen.

  Pohjapiirustus

  Varaa ilmainen suunnitteluaika Noblessa-myymälään

  Valitse sinulle parhaiten sopiva ajankohta ja tapaamismuoto: etänä, myymälässä tai kodissasi. Tapaamisen jälkeen keittiösuunnittelija lähettää sinulle kalustepiirroksen sekä tarjouksen.