”Korkea laatu tuo jatkuvuutta”

Esittelyssä Noblessa-kauppias Antti Willström, Hyvinkää

Kun vierailin Noblessan tehtaalla ensi kertaa, laatupäällikkö Frank Diestel sanoi: "Kun kyse on laadusta, emme tee kompromisseja". Tässä lauseessa kiteytyy yksi syy siihen, miksi yli puolet uusista asiakkaistamme tulee suositusten perusteella hankkimaan Noblessa-keittiön.

Suunnittelussa on tärkeää, että olemassa olevaan tilaan saadaan mahdollisimman toimiva ja asiakkaan tarpeet huomioiva keittiökokonaisuus. Noblessan tyylikäs, laaja-alainen ja monipuolinen mallisto mahdollistavat yksilöllisen suunnittelun jokaista yksityiskohtaa myöten.

Voin omasta kokemuksestani todeta tehtaan jatkuvan panostuksen uutuuksien kehittelyyn kannattaneen: Mallistoon tulee vuosittain uusimpien trendien mukaisia värejä, tasomalleja sekä teknisiä ratkaisuja. Myös tästä olemme saaneet paljon positiivista palautetta; meiltä löytyy aina jotain uutta ja erilaista.

Kaikki me Noblessa-kauppiaat olemme itsenäisiä yrittäjiä ja sataprosenttisesti vastuussa omasta toiminnastamme ja tarjoamistamme palveluista. Parasta on, että tarjoamme asiakkaillemme Noblessa-keittiöt suoraan Saksan tehtaalta – ilman välikäsiä.

– Kauppias Antti Willström, Hyvinkää

Asennuksen nopeutta, helppoutta ja varmuutta

Olen asentanut jo satoja Noblessa-keittiöitä ja todennut, että niiden asennusaika on selvästi lyhyempi kuin muiden markkinoilla olevien keittiöiden. Asentajalle se on huomattavasti helpompi ratkaisu ja tuo asiakkaalle selvää rahansäästöä.

Toimitusvarmuus: Kun oikean kokoiset kalusteet ja koneet toimitetaan oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan, asennus saadaan suoritettua ennalta sovitussa aikataulussa.

Tarkka suunnittelu: Suunnitelmat on tehty tarkasti tilaan sopiviksi, jolloin asennuspaikalla tehtäviä muutoksia ei tarvita. Suunnitelma käydään lävitse vielä suunnittelijan kanssa ennen asennusta.

Valmiusaste: Tukevia ja valmiiksi kasattuja runkoja on helppo käsitellä asennuskohteessa. Valmiiksi asennetut mekanismit ja ovet helpottavat toteutusta varmistaen, että kaikki toimii alusta loppuun asti suunnitelman mukaisesti.

– Asentaja Mikko Aalto, Hyvinkää