Esittelyssä Noblessa-kauppias Pauli Stöckell, Rovaniemi

Noblessa-kauppias Pauli Stöckell, Rovaniemi

Olin aiemmin työskennellyt vuosia useamman keittiöbrändin parissa, kunnes muutin takaisin syntymäseudulleni Rovaniemelle ja halusin löytää jotain uutta ja innostavaa. Keittiöalalla jatkaakseni oli löydettävä jokin uusi ja erilainen tuote.

Kuultuani Noblessasta aluksi hieman sattumalta mielenkiintoni heräsi välittömästi. Kävin tutustumassa Suomessa olevaan Noblessa-studioon tarkemmin ja selvitin, millainen tuote on kyseessä. Vierailu toisessa myymälässä lisäsi kiinnostustani entisestään. Tehdasvierailulla pääsin näkemään, miten asiat tehtaalla hoidetaan ja kuinka tarkasti jokainen yksityiskohta testataan ja valmistetaan. Tulin niin vakuuttuneeksi tuotteesta, että päätös Noblessa-kauppiaaksi ryhtymisestä syntyi kuin itsestään.

Nyt hieman myöhemmin, kun monet lappilaiset kodit ovat saaneet huolellisesti viimeistellyt Noblessa-keittiöt käyttöönsä, on helppo sanoa, että on tehty oikeita päätöksiä ja saatu aikaan onnistumisia. Ylivoimaisesti tärkein mittari työssä onnistumisessa on asiakkaiden antama palaute. On ollut ilo huomata, että loistavaa palautetta on tullut runsaasti. Hyvä palaute auttaa kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaamme oikeaan suuntaan.

Tavoitteenamme on tehdä asiat aina kerralla niin hyvin kuin mahdollista, jotta keittiö olisi täydellisesti toimiva heti ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen lukuisiksi vuosiksi eteenpäin. Suunnitelmista ei tingitä silloin tuumaakaan, kun kyse on asiakkaamme pitkäaikaisesta haaveesta saada täydellisesti toimiva ja hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras keittiö!

Tehtaamme kehittyy ja uudistuu jatkuvasti. Keittiöteollisuuden edelläkävijänä meillä on tarjota aina uusia ja upeita ratkaisuja asiakkaidemme arjen tarpeisiin. Me haluamme, että keittiöissämme viihdytään.

– Kauppias Pauli Stöckell, Rovaniemi


Noblessa-kauppiaat esittelyssä