Keittiömestarin blogi: Myymälävierailu Porissa

Vierailin marraskuussa Porin Noblessa-myymälässä. Tunnelma oli jo ihanan jouluinen lumista maisemaa myymälän ikkunasta katsellessa, glögin tuoksuessa ja joululaulujen soidessa taustalla! 

Olin valmistanut myymälätapahtuman tarjottaviksi suolaista ja makeaa. Suolaisena cocktailpalana oli kurpitsatartalettia ja makeana puolukkapossetia.  

Tartaletin sisällä oli parmesaanikreemiä balsamicogeelisydämellä. Päällä paahdettua myskikurpitsaa ruohosipulilla ja pinjansiemenillä maustettuna. Tartaletin kruununa oli rapea parmesaanikeksi. Tartaletti on ihanan makuinen ja näyttävä cocktail-pala, jonka valmistukseen tarvitaan hieman aikaa ja näperrystä, mutta lopputulos on kaiken sen vaivan arvoinen!

Kurpitsatartaletti

Puolukkapossetin kera annoksessa oli suolakaramellikreemiä, kokonaisia puolukoita sekä paahdettua valkosuklaata. Posset on kermainen vanukas, jonka hyydyttämiseen riittää pelkkä puolukan happo, muuta hyydyttävää ainesosaa ei tarvita! Happamanmakean possetin kanssa maistuvat makeat lisukkeet.

Puolukkapossetti

Vieraita kävi tapahtumassa reilusti ja tarjottavat saivat mukavasti kehuja porilaisilta!

Kaikki kirjoitukset