Keittiömestarin blogi: Paksoisalaatti
5.6.2023
4
Reseptit

Rapea paksoi sopii erinomaisesti käytettäväksi myös raakana. Pilko salaattiin fenkolin kera ja mausta jogurttikastikkeella. Maukas ja raikas lisukesalaatti kesän grilliruoille!
Salaatti
| 400 g | paksoita eli pinaattikiinankaalia |
| 1 | fenkoli |
| saksanpähkinöitä |
Jogurttikastike
| 3 rkl | riisiviinietikkaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | juoksevaa hunajaa |
| 1 dl | turkkilaista jogurttia |
| 2 rkl | ruohosipulia hienonnettuna |
| ¾ tl | suolaa |
| ¼ tl | mustapippuria |
- Hienonna ruohosipuli. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
- Leikkaa pieni pala paksoin kannasta pois ja huuhtele huolellisesti. Viipaloi paksoi.
- Leikkaa myös fenkolin kanta pois ja viipaloi se ohuelti.
- Sekoita salaatti kastikkeen joukkoon. Murskaa päälle saksanpähkinöitä ja tarjoile!

















































































































































































