Keittiömestarin blogi: Reseptivideon kuvaukset

Yhteistyöni Noblessan kanssa on tuonut mukanaan huikeita mahdollisuuksia. Yksi viime vuoden mukavimmista työpäivistäni oli, kun joulukuussa kuvasimme Noblessan Tampereen myymälässä jouluisen reseptivideon, jossa valmistin lime-silakkarullia.

Erilaisten videoiden kuvaaminen ammattilaisten kanssa on opettanut minulle paljon. En ollut aiemmin ymmärtänyt, miten pitkään lyhyenkin videopätkän kuvaamiseen voi mennä. Reseptivideossa jokainen vaihe on erikseen dokumentoitava ja kuvattava usein myös monesta eristä kuvakulmasta.

Esiintyminen ei ole minulle ongelma, sillä olen tottunut tanssiharrastukseni myötä esiintymään yleisölle. Kuitenkin erilaisten vuorosanojen opettelu ja kameralle puhuminen on minulle ollut vierasta. On upeaa haastaa itseään ja lähteä mukaan erilaisiin projekteihin, joissa oppii uutta!

Nyt uudelta vuodelta odotan lisää erilaisia mahdollisuuksia kehittyä. Jos jopa vuosi 2020 tarjosi niitä, niin aivan varmasti vuodella 2021 on sitäkin runsaammin tarjottavana näitä uusia mahdollisuuksia!

Kaikki kirjoitukset