Keittiömestarin blogi: Tunnelmia PRO-gaalasta 31.1.2019

Vietin tammikuun viimeisen päivän ravintola-alan huippuammattilaisten seurassa. Kyseessä oli Aromi-lehden järjestämä PRO-gaala, ”ravintola-alan Oscarit”, jossa jaettiin tunnustuspalkinnot alan parhaimmille ammattilaisille. Tapahtumapaikkana toimi upea Finlandia-talo, johon kerääntyi 684 henkeä juhlistamaan ammattitaitoa.

Tunnustuspalkintojen eri sarjoja oli 15. Itse olin ehdolla ravintolan kokki -kategoriassa kahden muun nuoren naisen kanssa. Olikin erittäin hienoa, että juuri tässä kategoriassa kaikki ehdokkaat olivat naisia! Liian usein ravintolan keittiössä työskentely mielletään vain miesten hommaksi. Voitto ei tällä kertaa osunut omalle kohdalleni, mutta jo se, että alan toimijat olivat äänestäneet minut ehdolle, oli minulle huikea saavutus! Enkä huonolle hävinnyt, sillä sarjan voittaja Katri Mannermaa on ravintola-alan rautainen ammattilainen, jolla on asenne kohdillaan. Oli ilo saada tutustua häneen.

Oli myös hienoa huomata, että yli puolet palkinnoista päätyivät pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Kyllä ammattitaitoa ja hienoja ravintolakonsepteja löytyy ihan koko Suomesta!

Katso lisää gaalatunnelmia osoitteesta: https://propalkinnot.fi/

Kaikki kirjoitukset