Keittiömestarin blogi: Tapahtumantäyteinen loppuvuosi

Marraskuussa kalenterini täyttyi erilaisista tapahtumista ensimmäistä kertaa pitkään aikaan! Pääsin muun muassa kokkaamaan Noblessa-kilpailun voittajien Kauramaiden kotiin viiden ruokalajin illallisen, joka oli todella hauska ja virkistävä työkeikka. Oli upeaa olla mukana järjestämässä perheelle ikimuistoinen ilta heidän upouudessa Noblessa-keittiössä!

Vierailin Suomen Kädentaitomessuilla, josta sain inspiraatiota omiin käsityöprojekteihin ja tein joululahjalöytöjä. Kalevan kirkossa Tampereella järjestettävässä rakkausteemaisessa konsertissa pääsin kuulemaan huikeita laulajalahjakkuuksia upeassa miljöössä. Osallistuin myös Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tampereen osaston 100-vuotisjuhliin Raatihuoneella. En ollut ennen vieraillut Raatihuoneella, joten oli hienoa päästä tutkailemaan sen erilaisia saleja ja päästä näkemään kaunis rakennus sisältä käsin.

Erilaisiin tapahtumiin osallistuminen oli mahtavaa, mutta tuntui myös hyvin epätodelliselta päästä viettämään aikaa muiden ihmisten parissa! On hienoa, että tapahtumien järjestäminen on ollut viime aikoina mahdollista, mutta tilanteet muuttuvat nopeasti.

Koska huomisesta ei koskaan tiedä ja epävarmuuteen on jo pakostakin tottunut, on tärkeää osata nauttia hetkestä. Tämän taidon uskoisinkin monen oppineen viimeisten parin vuoden aikana!

Kaikki kirjoitukset