Keittiömestarin blogi: Välipalapatukat

Herkulliset välipalapatukat valmistuvat nopeasti. Ne kulkevat kätevästi mukana, kun kääräiset ne leivinpaperiin. Reseptiä on mahdollista muunnella oman maun mukaan käyttämällä erilaisia kuivattuja hedelmiä ja marjoja sekä pähkinöitä.

400 gtaateleita
200 gpehmeitä kuivattuja aprikooseja
60 gpehmeitä kuivattuja karpaloita
60 gcashewpähkinöitä
15 gpakastekuivattua mansikkaa
  1. Poista taateleista kivet.
  2. Hienonna kaikki ainekset veitsellä pieniksi paloiksi ja sekoita ne tasaiseksi massaksi.
  3. Levitä massa laakeaan vuokaan leivinpaperin päälle ja anna sen jähmettyä jääkaapissa 1-2 tuntia.
  4. Leikkaa joko patukan muotoon tai pienemmiksi annospaloiksi.

Patukat säilyvät hyvinä kylmiössä noin viikon ajan.

Kaikki kirjoitukset